Horner: Vettel remek tanácsadó lehetne a Red Bullnál - F1VILÁG.HU

Horner: Vettel remek tanácsadó lehetne a Red Bullnál

HIRDETÉS
Christian Horner, a Red Bull F1-es csapatfőnöke szerint Sebastian Vettel remekül helyt állna dr. Helmut Marko szerepében a Red Bullnál – a csapatfőnök szerint a német „bosszantóan jó” bármiben, amihez nekifog.
Sebastian Vettel Aston Martin press conference

Már korábban is felmerült, hogy Vettel esetlegesen a Red Bullhoz térhet vissza tanácsadóként – amennyiben dr. Helmut Marko a jövőben úgy dönt, hogy nem folytatja ebben a pozícióban a csapatnál. 

Christian Horner szerint Vettel tökéletesen megfelelne a munkára, hiszen amellett, hogy ismeri a csapatot, a menedzseri képességei is megvannak ehhez. 

„Ő nagyon emberközpontú, látja az emberek értékét, és azt, amivel ők hozzájárulnak a sikerhez” – nyilatkozta Horner. „Egyfajta versenyzői tanácsadó vált belőle az elmúlt években.”

„Minden azon múlik, hogy miben szeretne érvényesülni” – folytatta. 

„Ő azon emberek egyike, akik bosszantóan jók bármiben, amihez nekifognak, szóval ha ezt az utat választja, akkor nagyon jó lesz benne.”

Vettel utolsó főnöke, az Aston Martin vezetője, Mike Krack egyetért Hornerrel, szerinte a német szuperül helyt állna hasonló szerepben. 

„Ha ilyen szerepben akarna lenni, megvan az ehhez szükséges személyisége és az emberi képességei” – mondta Krack.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!