Kattints, és kövesd velünk a Stájer Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Horner Vettelről: Az időzítés sajnos nem megfelelő

Nem megfelelő az időzítés, így Sebastian Vettel biztosan nem térhet vissza 2021-ben a Red Bull Forma-1-es csapatához – ezt nyilatkozta a minap Christian Horner, az istálló vezetője.

Vettel az idei szezon végén távozik a Ferraritól, miután az olaszok májusban bejelentették, nem hosszabbítják meg szerződését. Egyelőre nem tudni, hogy Vettel marad-e az F1-ben, hiszen korlátozottak a lehetőségei, bár ő szívesen folytatná a versenyzést.

Vettel a minap a Red Bull saját tévécsatornája, a Servus TV vendége volt Christian Hornerrel és Max Verstappennel együtt.

A Red Bull holland pilótája, Verstappen azt mondja, neki nem lenne problémája azzal, ha együtt kellene dolgoznia a négyszeres világbajnokkal.

„Igen, Daniellel [Ricciardo] is dolgoztam már együtt egy csapatban, és az is egészen jól működött. De természetesen ez nem az én döntésem” – mondta diplomatikusan a fiatal holland.

„Soha nem dolgoztam még Sebastiannal, szóval nem tudom. De azt gondolom, teljesen normális lenne a dolog, nem lenne problémám vele. A Forma-1-ben egyébként is minden versenyző győzni akar.”

Bár Verstappennek nem lenne ellenvetése, Christian Horner csapatfőnök ismét kizárta Vettel szerződtetésének lehetőségét.

„Mindkettejükkel fantasztikus együtt dolgozni” – fogalmazott a Red Bull csapatfőnöke. „Nagyszerű időket éltünk meg Sebastiannal, kiváló munkakapcsolatunk volt, és most ugyanez a helyzet Maxszal is. És Alex Albon is kiválóan fejlődik.”

„Ahogy már mondtam, az időzítés… váratlan volt a dolog, még Sebastian számára is. A nagy kérdés az, hogy mit csinál a Mercedes, hogy marad-e Lewis, esetleg távozik, illetve, hogy megtartják-e Bottast.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövesd velünk élőben a spielbergi eseményeket!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!