Hosszabbított névadó szponzorával az Aston Martin F1-es csapata - F1VILÁG.HU

Hosszabbított névadó szponzorával az Aston Martin F1-es csapata

HIRDETÉS
Az Aston Martin Forma-1-es csapata csütörtökön hivatalos közleményben erősítette meg, több évvel meghosszabbította együttműködését névadó támogatójával, a Cognizant nevű vállalattal.
action, Autodromo Nazionale di Monza, GP2314a, F1, GP, Italy
Fernando Alonso, Aston Martin AMR23

A felek még 2021 januárjában léptek szövetségre, az együttműködés keretében pedig az amerikai technológiai vállalat a silverstone-i F1-es istálló névadó szponzora lett. A partnerség olyannyira sikeres volt az elmúlt szűk három évben, hogy a felek számára egyértelmű volt szerződésük meghosszabbítása.

Az Aston Martin által kiadott közleményben kiemelik, a Cognizant szakértelme révén komoly szerepet játszik a csapat mindennapi működésének hatékonnyá tételében, a folytatásban pedig különös hangsúlyt fektetnek majd erre a területre az istálló által nemrégiben birtokba vett új technológiai kampuszon, Silverstone-ban.

Arról nem adtak tájékoztatást, hogy a megújított partnerség hány évre szól, a kiadott közleményben azonban azt írják, több évre szóló szerződést írt alá a csapat és a nagyvállalat. Az Aston Martin tájékoztatása szerint a két fél a jövőben még szorosabbra fűzi majd együttműködését, bár az ugyancsak nem derül ki, hogy a következő években is a Cognizant marad-e a brit csapat névadó támogatója.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!