Hosszabbított üzemanyagpartnerével a Red Bull

AUSTIN, TEXAS - NOVEMBER 03: Alexander Albon of Thailand driving the (23) Aston Martin Red Bull Racing RB15 on track during the F1 Grand Prix of USA at Circuit of The Americas on November 03, 2019 in Austin, Texas. (Photo by Dan Istitene/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // AP-222Y7MM6H2111 // Usage for editorial use only //
Fotó: Red Bull Racing
Szerződést hosszabbított üzemanyagpartnerével, az Exxonmobillal a Red Bull Forma-1-es csapata.

Az istálló még 2017-ben kezdett el együttműködni a vállalattal, az évek során pedig az Exxonmobil egyre inkább hozzá tudott járulni a Red Bull fejlődéséhez Esso Synergy nevű üzemanyagjával, és Mobil 1 kenőanyagjaival.

Ennek eredményeképpen a Red Bull folytatni akarja az együttműködést, a minap pedig be is jelentették, több évvel meghosszabbították szerződésüket.

A megállapodás értelmében az Exxonmobil komoly mérnöki segítséget nyújt abban, hogy közösen megalkossák a következő generációs üzem- és kenőanyagokat, melyek javítani tudnak majd a 2020-as versenyautó motorjának és váltójának teljesítményén.

A Red Bull egyébként változatlan felállással, a Max Verstappen – Alexander Albon kettőssel vág neki a 2020-as bajnokságnak. Új autóját a hírek szerint február 12-én mutatja be, bár hivatalos bejelentés ezzel kapcsolatban még nem érkezett.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!