Hülkenberg a Red Bullnál? Gasly aggódik, reagált a csapat! - F1VILÁG.HU

Hülkenberg a Red Bullnál? Gasly aggódik, reagált a csapat!

HIRDETÉS
Reagált a Nico Hülkenberg szerződtetésével kapcsolatos szóbeszédekre a Red Bull Forma-1-es csapata. Pierre Gasly aggódik az üléséért.
Fotó: Renault

Gasly a Toro Rossótól érkezett a Red Bull Racinghez a Renault-hoz távozó Daniel Ricciardo helyére, a szezon első hat versenyén azonban sokat küszködött, és nem tudott jó eredményeket szállítani csapatának.

A monacói paddockban pedig már azt pletykálták, Gaslyval nincsenek is megelégedve a Red Bullnál, helyét pedig a szezon végén a jelenleg a Renault-nál versenyző Nico Hülkenberg veheti át.

Dr. Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója a minap reagált a pletykákra – elárulta azt is, Gasly felkereste őt telefonon, hogy a szóbeszédek valóságtartalmáról érdeklődjön.

„Annyira eltúlzottak ezek a pletykák, hogy nem is akarom, vagy nem is akarjuk kommentálni” – idézi a szakember szavait az Auto Bild.

„Teljességgel nonszensz. Ezt mondtam Gaslynak is, aki fel is hívott engem emiatt.”

Az elmúlt hetekben egy másik pletyka is felütötte a fejét a Red Bull csapatával kapcsolatban, mégpedig, hogy Marco Adurno, az energiaital-gyárosok egyik neves mérnöke a Ferrarinál folytatja.

„Ez így igaz, de az ilyen teljesen normális. Mérnöki szinten folyamatos a rotáció köztünk, a Ferrari és a többi csapat között, szóval szóra sem érdemes…” – erősítette meg a híreket Marko.

A Red Bull tanácsadója az előttünk álló Kanadai Nagydíjjal kapcsolatban azt mondta, mindent megtesznek a jó eredményért, ám tudják, valódi győzelmi esélyeik csak a szezon utolsó harmadában lesznek.

„Montrealban a Ferrari esélyes, mert erős motorjuk van. Természetesen mindent beleadunk majd, de a mi időnk a végén jön majd el a szingapúri versenytől kezdve, ahol a Honda beveti legutolsó motorfejlesztését, amivel az autónk már sokkal jobban fog működni.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!