Hülkenberg az Alfa Romeo csapatfőnökével is egyeztetett - F1VILÁG.HU

Hülkenberg az Alfa Romeo csapatfőnökével is egyeztetett

HIRDETÉS
Az elmúlt két Forma-1-es versenyhétvégén a koronavírusos Sergio Perezt helyettesítő Nico Hülkenberg azt mondja, mindent megtesz azért, hogy visszatérhessen a száguldó cirkuszba jövőre – és természetesen az Alfa Romeo ülése is érdekes lehet számára.
Nico Hülkenberg, Racing Point in the garage

A német versenyző a 3. helyen végzett a 70. évforduló Nagydíjának időmérő edzésén, a versenyen pedig a 7. helyen ért célba.

Hülkenberg elárulta, keresi a módját annak, hogy visszatérjen a Forma-1-be, és két csapattal egyeztetéseket is folytat.

Hülkenberget természetesen az Alfa Romeo csapatával is összefüggésbe hozták, leginkább azért, mert a csapatot irányító Fred Vasseur még az F3-ban és a GP2-ben az ő főnöke is volt annak idején. Arra a kérdésre, hogy fontolóra venné-e az hinwili istállóhoz való visszatérést, Hülkenberg így felelt: „Igen, ez a rövid válaszom.”

„Egy szerződésnek persze számos kondíciója van – egy egész csomagról beszélünk ilyenkor. Nagyon szeretnék újra versenyezni a Forma-1-ben. Imádok itt lenni, ez a szenvedélyem. Nem vagyok kétségbeesve, de nyilván szeretnék visszatérni és újra versenyezni. Beszéltem Freddel is teljesen őszintén az elmúlt pár hónapban.”

A német hozzátette, nagyon hálás a lehetőségért, amit a Racing Pointtól kapott.

„Nem volt túl látványos versenyem, de örülök és hálás vagyok érte. Nem volt sok küzdelem, biztonsági autós időszak, meg ilyenek. De így is kijutott nekem bőven az elmúlt 10 napban.”

„Egy barát azt mondta nekem: ’Tudod mit, Nico? 100 százalékot nyújtottál az időmérőn, ma pedig csak menj ki a pályára és érezd jól magad. Nyilván azt gondoltuk, hogy jobbak leszünk ennél, de ettől még ez egy jó autó, igazán élvezetes vezetni. Próbáltam nagyon megélni a pillanatot.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!