Hülkenberg: Egyszerűen nincs meg a tempó…

Fotó: Pirelli
BAKU CITY CIRCUIT, AZERBAIJAN - APRIL 26: Nico Hulkenberg, Renault R.S. 19 during the Azerbaijan GP at Baku City Circuit on April 26, 2019 in Baku City Circuit, Azerbaijan. (Photo by Jerry Andre / Sutton Images) Hülkenberg
Kiábrándítóan szerepelt a Forma-1-es Azeri Nagydíj időmérő edzésén Nico Hülkenberg. A német versenyző már az első etapban búcsúzni kényszerült.

A Renault csapata egész hétvégén küszködött az autó beállításaival, a szombati, harmadik szabadedzésre pedig teljesen megváltoztatta a beállításokat annak érdekében, hogy javítani tudjon teljesítményén.

Ez végül nem jött össze, Hülkenberg az időmérő első szakaszában [Q1] csak a 18. időt autózta, így számára hamar véget ért a kvalifikáció.

„Egyszerűen nincs meg az önbizalom az autóban” – mondta csalódottan a német versenyző. „Nem érzem otthon magam benne, és a hétvége egyetlen szakaszában sem voltam elégedett vele.”

„És egy olyan pályán, mint a baku, ennek az ember elkezdi megfizetni az árát. Az első edzést kihagytuk, mint mindenki más, szóval ez nem kifogás. Viszont nekünk jobban fájt, mert úgy kezdtük el a munkát, hogy nem voltak meg a beállításaink.”

„A felzárkózásra hajtottunk a hétvégén, de nem jött össze. Ez az első nagy pofon idén, az első alkalom, hogy nem volt meg a tempónk. Daniel véleménye is hasonló, egyszerűen keressük a tapadást, de nem találjuk.”

„A bakui egy őrült verseny lehet, el kell jutnunk a végéig. A mai nap nem alakult jól, de keményen fogunk küzdeni holnap.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lépj be a paddockba! Ez történik Barcelonában!