Hülkenberg: „Elég valószínű”, hogy a Renault-nál maradok - F1VILÁG.HU

Hülkenberg: „Elég valószínű”, hogy a Renault-nál maradok

HIRDETÉS
„Elég valószínű”, hogy 2020-ban is a Renault Forma-1-es csapatánál folytatja autóversenyzői pályafutását Nico Hülkenberg – ezt maga a német versenyző mondta csütörtökön, Hockenheimben.
Nico Hülkenberg (GER) Renault F1 Team RS19.
British Grand Prix, Friday 12th July 2019. Silverstone, England.

A Renault nem lehet elégedett idei szereplésével, jelenleg ugyanis a McLaren mögött csak az 5. helyet foglalja el a konstruktőri pontversenyben.

Rutinos versenyzőjük, Nico Hülkenberg mindössze 17 pontot gyűjtött a szezon eddig eltelt szakaszában, jövőjével kapcsolatban pedig nemrég elkezdtek pletykálni, olyan hírek láttak ugyanis napvilágot, melyek szerint a Renault jövőre Esteban Ocont ültetheti egyik autójába.

Hülkenberg viszont azt mondja, elég magabiztos a jövőjével kapcsolatban – habár idei teljesítményükkel természetesen ő maga sem elégedett.

„Azt gondolom, ki kell mondani, hogy az idei szezonban nem lehetünk teljesen elégedettek azzal, amit elértünk” – mondta a német versenyző Hockenheimben.

„Sok problémánk volt, elmaradtak az eredmények, de egy kicsit talán kiábrándítóbb az, ahogy állunk a teljesítményt és a fejlesztési tempót tekintve. Nem éppen így szeretnénk állni.”

„Szóval a várakozásokon alul teljesítünk idén, és nem vagyunk elégedettek akkor sem, ha az elmúlt 3 évet nézzük összességében. Nem lehetünk elégedettek mindennel.”

A csapat rövid távú célja az, hogy csökkentse hátrányát a McLarennel szemben, hosszabb távon azonban nagyobb tervek megvalósítására van potenciál – mondja a német.

„Még mindig látjuk a fényt az alagút végén. Hiszem, hogy fel tudunk zárkózni. Hogy mennyire, azt mindig nehéz teljes bizonyossággal megmondani, de látjuk már, hogy mi fog történni a jövőben, és mi lesz velem is.”

„Ami engem illet, semmi sincs kőbe vésve, de elég valószínű, hogy a csapatnál maradok.”

Hirdetés

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén Monzában vendégszerepel, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be az Olasz Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!