Hülkenberg: Ez az eredmény engem is meglepett! - F1VILÁG.HU

Hülkenberg: Ez az eredmény engem is meglepett!

HIRDETÉS
Nico Hülkenberg a Racing Pointhoz beugró versenyzőként csatlakozott a 70. évforduló Nagydíján, és remek eredménnyel ajándékozta meg az istállót az időmérő edzésen: a Mercedesek mögött a 3. rajthelyet szerezte meg!
Nico Hülkenberg, Racing Point RP20, arrives in Parc Ferme after securing third on the grid

A múlt heti csalódást keltő visszatérés után, amikor Hülkenberg nem tudott rajthoz állni motorprobléma miatt, most végre minden az elképzelései szerint alakult. Sőt, az időmérős eredmény felül is múlta a német várakozásait.

Hülkenberg a Mercedesek mögött – igaz, hogy 1 másodperces lemaradással – a 3. helyen végzett az időmérőn, így esélye van arra is, hogy élete első dobogós helyezését megszerezze a furcsa visszatérése alkalmával. 

„Az elmúlt hét-nyolc nap őrületes volt” – nyilatkozta Hülkenberg a kvalifikációt követően. „Ezen a hétvégén sokkal inkább felkészültnek éreztem magam. A Q3-ban egyszerűen leszegtem a fejem, mindent beleadtam, amit csak tudtam. Egy kicsit meglep, hogy itt állok, de nagy vigyor van az arcomon.

Hülkenberg felkészültebbnek érzi magát, mint múlt héten, azonban biztos benne, hogy a versenytáv – és a versenynap – tartogat kihívásokat számára. 

„Biztosan fájni fog holnap, hogy nem volt meg a múlt heti tapasztalat” – mondta a német. „Minden új lesz ezzel az autóval. De mindent megteszünk, amit csak tudunk. Megpróbálok gyorsan tanulni, és ott tartani az autót, ahol megérdemli, hogy legyen.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!