Friss hírek

Hülkenberg: Ez egy érzelmi hullámvasút

Nico Hülkenberg számára rendkívül izgalmasan alakultak az elmúlt napok, azonban a vasárnapi verseny előtt óriási csalódás érte: motorhiba miatt el sem tudott rajtolni.

Hülkenberg a 13. rajtpozícióból várhatta volna a piros lámpák kialvását a vasárnapi Brit Nagydíjon, azonban a futam előtt kiderült: a német nem fog tudni elrajtolni, az autót ugyanis egyszerűen nem tudták elindítani

„Ez őrület, nem?” – kezdte nyilatkozatát Hülkenberg a Sky Sportsnak. „Ez valahogy belepasszol ebbe a néhány őrült napba, amit mostanában megéltem. De természetesen ez számomra és a csapat számára is csalódást jelent.”

A motorral akadt valami probléma. Nem sikerült elindítanunk az autót, így nem tudtunk kihajtani a bokszból. Ez nagyon csalódást keltő probléma. Vizsgáljuk, hogy mi történt, de még nem tudjuk” – folytatta. 

Hülkenberg – Sergio Perez pozitív koronavírus-teszteredményét követően – csütörtökön értesült róla, hogy lehetőséget kap hétvégén, így meglehetősen zsúfolt napjai voltak. 

Ez egy érzelmi hullámvasút volt csütörtök óta. Ez, hogy nem indulhattam a versenyen, egy mélypont a csapatnak és nekem is, a lehető legrosszabb forgatókönyv.”

Egyelőre még nem tisztázott, hogy a jövő heti 70. Évforduló Nagydíjon Sergio Perez elindulhat-e – amennyiben nem, úgy biztosan újra Hülkenberget ültetik a helyére. 

„A következő hétvége még nem biztos” – mondta a német. „Néhány napot még várni kell. Ha lesz következő alkalom, akkor a mai verseny fontos lett volna, hogy tapasztalatot szerezzek, és az autót jobban megismerjem, különösen versenykörülmények között. Ez veszteség természetesen, de ez van. Meglátjuk, mit hoz a következő hétvége.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!