Orosz Nagydíj
Next
Prev

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

Hülkenberg: Idén is nehéz lesz a pontszerzés

Nem a várakozásoknak megfelelően alakult a téli tesztidőszak a Renault számára, habár azt Nico Hülkenberg is elismeri, a csapat komoly fejlődést ért el tavaly óta.


Nem a várakozásoknak megfelelően alakult a téli tesztidőszak a Renault számára, habár azt Nico Hülkenberg is elismeri, a csapat komoly fejlődést ért el tavaly óta.

A Lotus átvétele után a Renault számára nehezen alakult a 2016-os idény, és bár a kezdeti jelek arra utaltak, a francia gyártó új autója, az R.S.17-es ugyanis meggyőzően szerepelt az első előszezoni teszten.

Ezen a héten, Barcelonában azonban sorozatos problémák hátráltatták a csapatot, Hülkenberg pedig elismerte, jobb teljesítményt vártak.

„Nem hiszem, hogy sikerült a várakozásoknak megfelelően szerepelnünk” – vallotta be a német.

„Felfedeztünk néhány olyan dolgot, ami nem olyan, mint szeretnénk. Ez van. Keményen kell dolgoznunk azon, hogy javítunk, és a jó irányba haladjunk tovább.”

„Szerettünk volna többet dolgozni a beállításokon, amit nem tehettünk meg, mivel sok pályaidőt veszítettünk megbízhatósági problémák miatt.”

„De van bennünk potenciál ahhoz, hogy gyorsabbak legyünk, és még rengeteg a tennivaló az autóval. A szezon viszont hosszú, úgyhogy remélem, tudunk még fejlődni.”

2016-ban a Renault csupán háromszor tudott pontszerző helyen végezni, Hülkenberg pedig úgy látja, idén sem lesz könnyű dolguk, ha rendszeresen a legjobb tíz között akarnak végezni.

„Úgy gondolom, hogy a Renault jobb helyzetben van, mint tavaly. A csapat közelebb került a középmezőnyhöz, ez biztos.”

„De a pontszerzés nehéz lesz – úgy gondolom, négy csapat egyértelműen előrébb jár. Szóval nem sok lehetőségünk marad. Nehéz dolgunk lesz.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS