Hülkenberg nevet a távozásáról szóló híreken

Nico Hülkenberg nem tulajdonít különösebb jelentőséget azon híreszteléseknek, melyek szerint a hétvégi Magyar Nagydíj lenne az utolsó versenye a Sauber színeiben.


Nico Hülkenberg nem tulajdonít különösebb jelentőséget azon híreszteléseknek, melyek szerint a hétvégi Magyar Nagydíj lenne az utolsó versenye a Sauber színeiben.

A német versenyző azt követően csatlakozott a Sauber istállóhoz, hogy a svájci bázisú alakulat a tavalyi évben olykor a győzelemért harcolhatott, azonban idén még csak a pontszerzésre is nehézkesen van lehetősége.

Az elmúlt hetekben, még mielőtt az orosz befektetőcsoport megmentette a Saubert a totális csődtől, olyan hírek kaptak szárnyra, melyek szerint a hétvégi Magyar Nagydíj lehet az utolsó versenye a csapattal.

Maga az érintett azonban komikusnak találja mindezt.

„Teljesen butaság, csak nevetni tudok rajta” – mondta. „A Twitter oldalamon olvastam, ahol az emberek írogatnak nekem. Többen is erről írtak, én meg csak azon gondolkodtam, hogy honnan szedik mindezt.”

Hülkenberg úgy érzi, teljes kontroll alatt tartja karrierjét, miközben már a jövő évi lehetőségeken gondolkodik. Véleménye szerint teljesen más a helyzete, mint akkor, mikor elvesztette állását a Williamsnél, bemutatkozó évét követően.

„A Williamsnél nem voltam tisztában a helyzettel” – mondta.”Az utolsó pillanatban tudtam meg, hogy mi lesz velem. Az igazat megvallva, jól érzem magam a helyzetemben, a bőrömben. Soha nem lehetsz 100%-osan biztos a helyzetedben, de azt gondolom, hogy elég jó munkát végeztem ahhoz, hogy az emberek felfigyeljenek rám.”

„Nézegetem már a lehetőségeimet, de még nem döntöttem. Döntést csak később fogok hozni, mikor minden tisztázódik. A Sauberen belül is beszélek emberekkel, de még semmi nincs eldöntve.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS