Hülkenberg: A rajtrácslányok kellenek, a Halo nem! - F1VILÁG.HU

Hülkenberg: A rajtrácslányok kellenek, a Halo nem!

HIRDETÉS
Fotó: Pirelli

A Renault versenyzője, Nico Hülkenberg szerint hibás döntést hozott a Liberty Media akkor, amikor úgy döntött, száműzi a rajtrácslányokat a 2018-as évadtól – a német a Halo bevezetését sem nézi jó szemmel.

A rajongókat és a Forma-1 résztvevőit is megosztják a sportág legújabb változásai: az előttünk álló idényben minden autóra kötelező jelleggel felkerül majd a fejvédő keret, emellett pedig a rajtrácslányok alkalmazását is beszünteti a Liberty Media.

Miközben a Williams újonca, Szergej Szirotkin azt mondja, a rajtrácson nem a csinos hölgyekkel van elfoglalva az ember, „és észre sem venné a hiányukat”, ha nem tudna arról, hogy „száműzték” őket, Nico Hülkenberg szerint a showbizniszt tekintve hibás döntést hoztak a Forma-1 tulajdonosai.

„Néhány forró leányzó a versenyautók előtt csak előnyös a teljes kép szempontjából” – mondta a német versenyző, majd hozzátette, a Liberty Media döntése „hátralépést jelent a showbiznisz szempontjából”.

A Renault versenyzője viszont nemcsak a rajtrácslányok száműzésével, hanem a Halo bevezetésével sem ért egyet.

„Nemcsak azért, mert hülyén néz ki” – fogalmazott. „Egyetértünk sokakkal abban, hogy nem jó sterilizálni a Forma-1-et egyre több szabállyal és biztonsági intézkedéssel. Ez a sport természete ellen szól.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!