Hülkenberg szerint lesznek opciói 2020-ra

Nico Hülkenberg (GER) Renault F1 Team in the FIA Press Conference. Italian Grand Prix, Thursday 5th September 2019. Monza Italy.
Fotó: Renault
Tovább folytatja az egyeztetéseket jövőjéről a Renault csapatától a szezon végén távozni kényszerülő Nico Hülkenberg.

A francia istálló egy hete jelentette be, Hülkenberg helyét 2020-ra Esteban Ocon veszi át, így a német pilótának új csapat után kell néznie.

A hírek szerint Hülkenberg a Haasnál köthet ki, az Olasz Nagydíj csütörtöki médianapján azonban egyelőre nem tudott érdemleges információval szolgálni jövőjéről.

„Nincsenek még konkrétumok, de kétségkívül folynak a tárgyalások” – mondta a német versenyző.

„De szerintem ez még eltart egy darabig. Ahogy múlt héten is mondtam, ez a helyzet, de jó megállapodást kell kötnöm, jó sportszakmai célokkal. És egyáltalán nem sietős, hogy aláírjak valamit csak azért, hogy legyen egy aláírt papírom.”

„Azt gondolom, vannak lehetőségek, de jelenleg nincs semmi, amiről beszélhetnénk.”

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén Monzában vendégszerepel, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be az Olasz Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS