A Hungaroringről jelentkezünk! Kövesd velünk a Magyar Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Hülkenberg teszteredményére vár a Racing Point

Nico Hülkenberg koronavírus-tesztjére vár a Racing Point Forma-1-es csapata – várhatóan órákon belül bejelentik, hogy a német pilóta veszi át Sergio Perez helyét a hétvégi Brit Nagydíjon.

Ahogyan arról az F1Világ is beszámolt, Perez koronavírus-tesztje pozitív eredményt hozott, így nem állhat rajthoz Silverstone-ban.

Úgy tudni, jó eséllyel Nico Hülkenberg ugrik be a helyére, ám hivatalos megerősítés mindezidáig nem érkezett a csapattól.

A 32 esztendős versenyző a német RTL-nek erősítette, autóba ülhet Silverstone-ban, amennyiben koronavírus-tesztje negatív lesz. A tesztet egyébként már elvégezték, jelenleg az eredményre várnak.

Michael Masi, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) F1-es versenyigazgatója elárulta, a körülményekre való tekintettel természetesen elfogadják a Racing Point versenyzőcserére irányuló kérését, melyet várhatóan még az első szabadedzés előtt be is jelentenek.

Hülkenberg egyébként jól ismeri a silverstone-i istállót, hiszen 2012-ben, valamint 2014 és 2016 között náluk versenyzett.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!