Hülkenberg türelmesen vár a győztes autóra - F1VILÁG.HU

Hülkenberg türelmesen vár a győztes autóra

HIRDETÉS

Türelmesen vár a győztes versenyautóra a korábban a Ferrarival, illetve a Lotusszal is tárgyaló Nico Hülkenberg.


Türelmesen vár a győztes versenyautóra a korábban a Ferrarival, illetve a Lotusszal is tárgyaló Nico Hülkenberg.

Sokáig úgy tűnt, a német tehetség jövőre végre egy élcsapatnál versenyezhet majd, ám egyik alakulattal sem tudott megállapodni, így 2014-ben ismét a Force India csapatával vág neki a világbajnokság küzdelmeinek.

A Kölner Express című lapnak nyilatkozva Hülkenberg elárulta, kár, hogy nem szerződhetett a Ferrarihoz, miután Kimi Räikkönen elveszítette türelmét a Lotusnál.

„Kár érte. Hosszú távon természetesen egy olyan autóban akarok ülni, mellyel versenyeket nyerhetek” – fogalmazott a 26 esztendős tehetség.

„Viszont rengeteg példa van olyan versenyzőkből, akiknek éveket kellett várniuk erre. Majd meglátjuk, mit tartogat a jövő számomra.”

Hülkenberg a Lotusszal is előrehaladott tárgyalásokat folytatott, az enstone-i gárda azonban anyagi megfontolásból Pastor Maldonadót szerződtette a 2014-es évadra.

A német tehetség végül megállapodott a Force Indiával, és bár sokak szerint visszalépést jelent mindez, Hülkenberg nem aggódik.

„Mindenkinek megvan a saját véleménye. A teljes szituációt kell ilyenkor nézni. Több csapatnak vannak financiális gondjai, szóval korlátozottak a lehetőségek. És látni kell azt is, hogy ez még mindig csak a negyedik évem a Forma-1-ben.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!