Hülkenberg úgy érzi, lesz még esélye élcsapatnál - F1VILÁG.HU

Hülkenberg úgy érzi, lesz még esélye élcsapatnál

HIRDETÉS

A Force India versenyzője, Nico Hülkenberg úgy érzi, a jövőben még lesz esélye arra, hogy egy élcsapatnál versenyezzen a Forma-1-ben.


A Force India versenyzője, Nico Hülkenberg úgy érzi, a jövőben még lesz esélye arra, hogy egy élcsapatnál versenyezzen a Forma-1-ben.

A tehetséges pilóta 2013-ban több élcsapattal – köztük a Ferrarival – is egyeztetéseket folytatott, végül azonban nem tudott megegyezni egyikkel sem, így az idei évet a Force Indiánál töltötte el.

A német jövőre is marad a silverstone-i gárdánál, céljai azonban nem változtak: egy nap világbajnok akar lenni az F1-ben.

„Minden versenyző topautót szeretne vezetni, futamgyőzelmekért és bajnoki címekért akar harcolni” – mondta a német.

„Én sem vagyok más. Szóval ebből a szempontból természetesen az ember türelmetlen, oda szeretne kerülni. Számomra is nyilván frusztráló, hogy ezt még nem sikerült elérnem – de ilyen az élet, ilyen az autóverseny.”

„De továbbra is keményen dolgozom itt, és biztos vagyok abban, hogy egyszer adódni fog majd a lehetőség.”

Hülkenberg jövőre a Le Mans-i 24 órás viadalon is rajthoz áll a Porsche színeiben – elmondása szerint több opciót is megvizsgált a jövő év vonatkozásában, végül azonban úgy találta, a Force India biztosítja számára a legjobb lehetőséget.

„Nyilvánvalóan az ember mindig nyitott szemmel és füllel jár, de persze jó megerősíteni a terveket, hogy az ember a fontos dolgokra összpontosíthasson – ez pedig a versenyzés. Számomra ez egy remek opció volt, így éltem vele.”

„A szezon elején a Mercedes előnye óriási volt, de mostanra azért már csökkent. A többiek felzárkóztak egy kicsit, de ami a teljesítményt illeti, nagyon jó munkát kell végeznünk az előttünk álló időszakban ahhoz, hogy újra ott legyünk, ahol az idei szezont kezdtük.”

Hirdetés

„Kicsit visszaestünk. Nem dolgoztunk elég jól vagy hatékonyan, de azt gondolom, képesek vagyunk a javulásra.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!