Friss hírek

Idei legjobb időmérője volt, Räikkönen mégis csalódott

Idei legjobb időmérős eredményét érte el Mugellóban szombaton Kimi Räikkönen, a finn pilóta mégis csalódott, hogy nem tudott a 13. helynél előrébb végezni.

Az Alfa Romeo versenyzője számára eddig kiábrándítóan alakul az F1-es bajnokság: a szezon eddigi versenyein nem tudott pontot szerezni, a Toszkán Nagydíj időmérő edzésén viszont remek teljesítményt nyújtva a 13. rajtkockát csípte el.

A finn mégis úgy érzi, ennél többre vágyik, így nem is teljesen elégedett az eredménnyel.

„Mindig kiábrándító, hogy az ember nem végez előrébb, de sajnos ennél többet nemigen tudunk kihozni az autóból” – mondta Räikkönen szombaton.

„Ma ismét elég jónak tűnt, de a köridő végül mégis eléggé elmaradt… Tovább fogunk próbálkozni, és majd meglátjuk, mit hoz a holnap.”

„A cél a Q2-be kerülés volt, illetve ennél többre vágyunk, de szerintem ez a legjobb, amit most kihozhatunk magunkból. De legalább jó próbálkozás volt.”

„Viszont azért kiábrándító, hogy nem végeztünk előrébb. Azért vagyunk itt, hogy még jobb pozícióban legyünk, és mindig nagyon szoros a küzdelem sok autó között.”

„A 13. hely a körülményeket figyelembe véve jó eredmény, de sokkal többre vágyunk. 

Räikkönen azt mondja, nehéz lesz pontot szerezni vasárnap, de mindent belead majd a futamon.

„Szerintem nehéz lesz előzni itt, de nem tudom. Annyit tehetünk, hogy a legjobbat nyújtjuk, és majd meglátjuk, mire jutunk ezzel.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!