Idén élőben közvetítik az F1-es teszteket! - F1VILÁG.HU

Idén élőben közvetítik az F1-es teszteket!

HIRDETÉS
Február 19-én, Barcelonában a versenypályán is megkezdik a felkészülést a 2020-as évadra a Forma-1 csapatai. A rajongók pedig egyedülálló lehetőségekhez jutnak: az interneten kísérhetik figyelemmel a 6 tesztnap eseményeit.
Nick Yelloy, Racing Point RP19, pit stop aero rakes

Idén a korábbi 8 helyett már csak 6 napot tölthetnek el ugyanis teszteléssel a csapatok és a versenyzők: az első tesztet február 19-21., a másodikat február 26-28. között rendezik a katalán fővárosban.

Ez lesz az első alkalom, hogy az előszezoni tesztek hivatalosan is a Forma-1 eseményének számítanak, a csapatok egyhangú megállapodásának köszönhetően pedig a rajongók minden eddiginél nagyobb betekintést kapnak. Ennek egyik fontos eleme, hogy az új szabályok szerint a csapatok már nem takargathatják garázsaikat különféle paravánokkal – erre csak akkor lesz lehetőségük, ha az autót egy esetleges baleset után javítani kell.

Mindez pedig azt jelenti, hogy a téli teszteken a rajongók és a média is alaposan szemügyre veheti majd a 2020-as versenygépeket. Ráadásul nem is kell Barcelonába utazni ahhoz, hogy figyelemmel kísérjük a téli munkát, hiszen az F1 TV Pro előfizetésnek köszönhetően az interneten is követhetőek lesznek a tesztnapok.

Azok, akik előfizetnek a szolgáltatásra, minden egyes tesztnapon reggel 9 órától délután 1 óráig, illetve délután 2 órától 6 óráig figyelemmel kísérhetik az eseményeket, sőt, 18 órától a Sky Sports F1 napi összefoglalóját is megtekinthetik.

Fotó: Red Bull Racing

Az F1 TV előfizetéssel rendelkezők minden egyes nap egy „Tech Talk” nevű műsorban ismerkedhetnek meg a csapatok technikai újításaival Will Buxton segítségével. Sőt, a népszerű riporter az első és a második tesztsorozat utolsó napjának zárásaként (február 21-én és 28-án) „Paddock Pass” című műsorával is jelentkezik majd, melynek segítségével betekintést kaphatunk a kulisszák mögé, és exkluzív interjúkat láthatunk a versenyzőkkel, mérnökökkel.

Szintén újítás a tesztekre vonatkozóan, hogy mostantól minden egyes tesztnap ebédszünetében a Forma-1 a Nemzetközi Automobil Szövetséggel (FIA) együttműködve sajtótájékoztatót szervez, ahol versenyzők, illetve a csapatok képviselői jelennek majd meg. Ezeket aztán felvételről szintén vissza lehet nézni az F1 TV jóvoltából.

A szolgáltatásra természetesen Magyarországról is elő lehet fizetni, az F1 TV hivatalos weboldalán minden lényeges információ megtalálható.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!