Idén élőben közvetítik az F1-es teszteket!

Nick Yelloy, Racing Point RP19, pit stop aero rakes
Fotó: Racing Point
Február 19-én, Barcelonában a versenypályán is megkezdik a felkészülést a 2020-as évadra a Forma-1 csapatai. A rajongók pedig egyedülálló lehetőségekhez jutnak: az interneten kísérhetik figyelemmel a 6 tesztnap eseményeit.

Idén a korábbi 8 helyett már csak 6 napot tölthetnek el ugyanis teszteléssel a csapatok és a versenyzők: az első tesztet február 19-21., a másodikat február 26-28. között rendezik a katalán fővárosban.

Ez lesz az első alkalom, hogy az előszezoni tesztek hivatalosan is a Forma-1 eseményének számítanak, a csapatok egyhangú megállapodásának köszönhetően pedig a rajongók minden eddiginél nagyobb betekintést kapnak. Ennek egyik fontos eleme, hogy az új szabályok szerint a csapatok már nem takargathatják garázsaikat különféle paravánokkal – erre csak akkor lesz lehetőségük, ha az autót egy esetleges baleset után javítani kell.

Mindez pedig azt jelenti, hogy a téli teszteken a rajongók és a média is alaposan szemügyre veheti majd a 2020-as versenygépeket. Ráadásul nem is kell Barcelonába utazni ahhoz, hogy figyelemmel kísérjük a téli munkát, hiszen az F1 TV Pro előfizetésnek köszönhetően az interneten is követhetőek lesznek a tesztnapok.

Azok, akik előfizetnek a szolgáltatásra, minden egyes tesztnapon reggel 9 órától délután 1 óráig, illetve délután 2 órától 6 óráig figyelemmel kísérhetik az eseményeket, sőt, 18 órától a Sky Sports F1 napi összefoglalóját is megtekinthetik.

Fotó: Red Bull Racing

Az F1 TV előfizetéssel rendelkezők minden egyes nap egy „Tech Talk” nevű műsorban ismerkedhetnek meg a csapatok technikai újításaival Will Buxton segítségével. Sőt, a népszerű riporter az első és a második tesztsorozat utolsó napjának zárásaként (február 21-én és 28-án) „Paddock Pass” című műsorával is jelentkezik majd, melynek segítségével betekintést kaphatunk a kulisszák mögé, és exkluzív interjúkat láthatunk a versenyzőkkel, mérnökökkel.

Szintén újítás a tesztekre vonatkozóan, hogy mostantól minden egyes tesztnap ebédszünetében a Forma-1 a Nemzetközi Automobil Szövetséggel (FIA) együttműködve sajtótájékoztatót szervez, ahol versenyzők, illetve a csapatok képviselői jelennek majd meg. Ezeket aztán felvételről szintén vissza lehet nézni az F1 TV jóvoltából.

A szolgáltatásra természetesen Magyarországról is elő lehet fizetni, az F1 TV hivatalos weboldalán minden lényeges információ megtalálható.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!