Idén is barátnője tervezte meg Bottas F1-es sisakját - F1VILÁG.HU

Idén is barátnője tervezte meg Bottas F1-es sisakját

HIRDETÉS
Ezúttal is barátnője tervezte meg Valtteri Bottas sisakját – a finn pilóta egy kicsit változtatott a 2023-as Forma-1-es idényre, új fejvédőjét pedig nemrég meg is mutatta a közösségi oldalakon.
BOTTAS Valtteri (fin), Alfa Romeo F1 Team ORLEN C42, portrait during the Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022, 15th round of the 2022 FIA Formula One World Championship from September 2 to 4, 2022 on the Zandvoort Circuit, in Netherlands, Belgium - Photo Florent Gooden / DPPI

Bottas második szezonjára készül az Alfa Romeo színeiben – ez lesz a 12. idénye a Forma-1-ben. A finn pilóta sisakján a tavalyi évben a piros, a fehér és a kék színek domináltak, és bár maga a dizájn nem sokat változik az idei szezonra, a színösszetételen azért változtatott.

Ebben pedig barátnője, Tiffany volt segítségére, 2023-ra is ő tervezte meg ugyanis az F1-es pilóta sisakját.

„Tulajdonképpen ugyanaz a dizájn, csak más színekkel” – mondta az Alfa Romeo versenyzője. „Úgy döntöttem, hogy egy kicsit egyszerűbb tervezésű sisakkal versenyzem idén, a kedvenc színeimmel. A kéknek ez az árnyalata kifejezetten a kedvencem. A kék és a fehér színek remekül szimbolizálják Finnországot, és szerintem ezek a színek remekül mennek az új autónkhoz is.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!