Idén is herendi porcelánt kapnak az F1-es Magyar Nagydíj legjobbjai - F1VILÁG.HU

Idén is herendi porcelánt kapnak az F1-es Magyar Nagydíj legjobbjai

HIRDETÉS
Sajtótájékoztatót tartottak hétfőn a Hungaroringen a 36. Forma-1-es Magyar Nagydíj előtt. Az eseményen bemutatták azokat a herendi porcelánokat, melyeket a versenyzők kapnak majd meg vasárnap. A mogyoródi versenypálya két év után fogadja ismét a királykategória mezőnyét.
Herendi porcelán

A tavalyi Magyar Nagydíjat a koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött kellett megtartani, idén azonban már tömött lelátók előtt száguldhatnak az F1-es mezőny tagjai. A látogatásnak persze vannak feltételei: az érvényes belépőjegy mellett védettségi igazolványra, valamint karszalagra is szüksége lesz annak, aki a helyszínen szeretne szurkolni kedvencének.

Fontos információ, hogy a Hungaroringen és környékén nincs lehetőség átvenni a karszalagot. A helyszíni jegyvásárlók a vásárlással együtt kapják meg a védettséget igazoló karszalagot.

Helyszínek:
Akvárium Klub (1051 Budapest, Erzsébet tér 12.)
Fóti Auchan parkoló (2151 Fót, Fehérkő u. 1.)

A hétfőn megtartott sajtótájékoztatón elhangzott, a Hungaroring Sport Zrt. 1000 darab F1-es belépőjegyet ajánlott fel a Országos Mentőszolgálat munkatársainak, így köszönve meg a koronavírus-járvány időszakában nyújtott áldozatos munkájukat.

A Hungaroring célegyenesében tartott eseményen bemutatták azokat a díjakat is, melyeket a versenyzők kapnak majd a vasárnapi verseny után: a trófeákat ezúttal is a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. készíti el.

Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója elárulta, a jegyeladások tekintetében elégedettek, habár az némiképp elmaradt a korábbi években látottaktól – ennek ellenére bízik abban, hogy az utolsó héten még sokan döntenek úgy a magyar és a külföldi rajongók közül is, hogy kilátogatnak a 36. Magyar Nagydíjra.

Az elnök-vezérigazgató beszélt arról is, továbbra is zajlanak a Hungaroring felújításának előkészítési munkálatai. Mint elmondta, a rekonstrukció várhatóan a 2022-es verseny után kezdődhet majd el, és többek között egy teljesen új főépület épül a versenypályán, mint ahogy megnövelik a paddockot is.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!