Idén még jobb lesz az F1 TV szolgáltatás - F1VILÁG.HU

Idén még jobb lesz az F1 TV szolgáltatás

Számos újítást bevezet F1 TV nevű szolgáltatásában a Forma-1 az előttünk álló idényre.

Ez lesz a negyedik szezon, hogy a rajongók számítógépük, vagy okostelefonjuk segítségével igénybe vehetik az F1 streamszolgátatását, melynek köszönhetően minden eseményt élőben kísérhetnek figyelemmel.

Az idei évre pedig igyekeztek tovább javítani a platformon: természetesen továbbra is elérhető lesz az élő közvetítések során az összes versenyző onboard-kamerája, mint ahogy az úgynevezett Pit Lane-csatorna, valamint a miniszektorokat is megmutató Live Timing, a felhasználók azonban egy könnyebb kezelőfelületet kapnak majd, és mostantól azonnal vissza is lehet nézni majd az eseményeket, melyre korábban nem volt lehetőség az élő közvetítés alatt.

 

A képminőség is javul: az 1080p felbontás mellett a másodpercenkénti képkockák számát 50-re emelik, így jóval élvezhetőbb közvetítést nyújtanak majd a rajongóknak.

A Google Chromecast és az Apple Airplay platformját használva pedig könnyebben lehet majd TV-készülékeken használni a szolgáltatást.

Az F1 TV platformján továbbra is több mint 2000 órányi archív felvétel érhető el, a rajongók pedig a ’Legnagyszerűbb versenyek’ sorozatával is megismerkedhetnek, rengeteget megtudhatnak az F1 hőseiről, mint ahogy a jövő nagy reménységeiről is az ’F2: Az álmok hajszolása’ című sorozat révén.

Az élő közvetítéseket is biztosító F1 TV Pro szolgáltatás már 85 országban – köztük természetesen Magyarországon is – elérhető. Előfizetni az F1TV.com weboldalon lehet.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!