Idén újra lesz bokszutca-látogatás az F1-es Magyar Nagydíjon - F1VILÁG.HU

Idén újra lesz bokszutca-látogatás az F1-es Magyar Nagydíjon

HIRDETÉS
Idén újra visszatérhetnek a rajongók a Hungaroring bokszutcájába a Forma-1-es Magyar Nagydíj idején – a versenyszervezők a héten bejelentették, két év után újra bokszutca-látogatást tartanak a versenyhétvégét megelőző csütörtökön.
empty grandstands, gradins, during the Formula 1 Aramco Magyar Nagydij 2020, Hungarian Grand Prix from July 17 to 19, 2020 on the Hungaroring, in Budapest, Hungary - Photo Antonin Vincent / DPPI

A Hungaroringen már-már hagyománya volt annak, hogy a rajongók testközelből leshették meg kedvenc csapataikat a csütörtöki bokszutca-látogatás alkalmából. A koronavírus-járvány persze ennek gátat szabott az elmúlt években, idén viszont újra lehetőség lesz bejutni a magyar versenypálya bokszutcájába.

A résztvevők száma viszont korlátozott: míg korábban minden érvényes belépőjeggyel látogatható volt a program, idén csupán a bérlettel rendelkezők válthatnak jegyet a bokszutca-látogatásra 25 eurós áron.

„Elképesztő az érdeklődés a Forma-1 1 iránt, gyakorlatilag már április elején kitehettük a Hungaroringre a megtelt táblát, és persze a szurkolók szeretnének a lehető legközelebb kerülni a száguldó cirkusz szereplőihez” – mondta Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója. „Ezért is örülünk, hogy az idén is megtarthatjuk a bokszutca-látogatást, amelynek annak idején a Magyar Nagydíj teremtett hagyományt az F1-ben.”

„A szurkolóink egész biztosan élvezik majd, hogy visszatérhetnek a Hungaroring boxutcájába.”

A szurkolóknak csütörtökön magukkal kell vinniük nem csupán a bokszutca-látogatásra szóló jegyet, hanem a hétvégi bérletet is, ezek bemutatása után karszalagot kapnak, a 8-as kapunál történő belépéskor már csak azt kell felmutatni. A karszalag-átvevő pontot a MOL-kúttal szembeni parkolóban állítják fel.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!