Friss hírek

Időjárás-előrejelzés az F1-es Osztrák Nagydíjra

Spielberg paddock, McLaren, Carlos Sainz
A tavalyinál jóval hűvösebb időjárási körülmények között rajtolhat el a Forma-1 2020-as szezonja Ausztriában: péntekre eső is áztathatja a Red Bull Ringet, a vasárnapi futamot azonban jó eséllyel száraz pályán rendezik.

Az időjárás-előrejelzések szerint pénteken a legmagasabb nappali hőmérséklet 20°C körül alakul, és csapadék is áztathatja majd a spielbergi pályát.

Szombatra aztán valamelyest javulnak a körülmények: melegebb, 23-24°C-os levegőhőmérséklet fogadhatja a csapatokat, és sem a harmadik szabadedzésre, sem az időmérőre nem várható eső.

Hasonlóan száraz körülmények várnak az F1-re vasárnap is, amikor már az előrejelzések szerint túlnyomóan napos körülmények között versenyezhet a mezőny. Az elmúlt évek tapasztalataiból, illetve a Red Bull Ring fekvéséből kiindulva viszont biztosat soha nem lehet mondani az osztrák időjárást tekintve.

Az F1-es mezőny egyébként már ott van Ausztriában, ma pedig egy kellemes nyári zápor fogadta a száguldó cirkuszt a Red Bull Ringen.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!