Így reagált Vettel a Hamilton-pletykára - F1VILÁG.HU

Így reagált Vettel a Hamilton-pletykára

HIRDETÉS
Némi iróniával válaszolt a szezon utolsó újságírói kérdéseire Sebastian Vettel, a Ferrari versenyzője – a német reagált esetleges visszavonulására és a Hamilton-pletykákra is.
GP USA  F1/2019 -  GIOVEDÌ 31/10/2019  
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel

Vettel az idei szezonban a bajnokság 5. helyén végzett csapattársa, Charles Leclerc mögött, aki első szezonját teljesítette a Ferrarival. A német pilóta számos kritikát kapott az idei évben teljesítménye miatt, és elmondta, valóban úgy érzi, hogy ennél sokkal többre képes. 

„Tudom, hogy mindent tudok jobban csinálni, és 2020-ban ezt megpróbálom meg is mutatni” – nyilatkozta Vettel. 

Amikor Vettelt arról kérdezték, mi a terve a téli szünetre, a négyszeres világbajnok kissé ironikus választ adott, reagálva a visszavonulásáról szóló pletykákra

„Az ünnepek” – válaszolta. „De ahogy elgondoltam, jövőre is szabadságon leszek, mert azt hallottam, hogy visszavonulok. Nem tudom, hogy ki kezdte ezeket a pletykákat, de ahogy mindig, most is többet tud, mint én. De mivel az újságíróknak mindig igazuk van, ez a következő hetekben tudatosul majd bennem.”

A szezonzáró hétvégéjén többször szóba került, hogy Hamilton szerződése 2020-ban lejár a Mercedesszel, így 2021-re akár a Ferrari számára is elérhető lehet. A hírek szerint Hamilton idén többször is találkozott a Ferrari elnökével, John Elkann-nal, ám Vettel ezt a kérdést inkább elviccelte.

„De hát Lewis Hamilton már régóta Ferrari-sofőr, szóval semmi nem változik!” – utalt a német arra, hogy Hamilton garázsában áll néhány olasz gyártmányú autó. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!