Illegális bevándorlók bújkáltak a Ferrari kamionjában

Ferrari truck, Hungaroring,
Fotó: F1VILÁG.HU
A Bild című német lap jelentése szerint illegális bevándorlók rejtőzködtek a Ferrari Forma-1-es csapatának egyik kamionjában, emiatt pedig Silverstone-ban helyi rendőrök jelentek meg a paddockban.

A hírt a northamptonshire-i rendőrség is megerősítette a lapnak.

„Szerda este két embert vett őrizetbe a northamptonshire-i rendőrség, miután a silverstone-i versenypályán egy kamion rakterében rájuk bukkantak. Fegyver birtoklásának gyanúja miatt tartóztattuk le őket, de további lépésekre nem volt szükség. A bevándorlási hivatal tájékoztatást kapott az ügyről” – fogalmaztak a hatóság részéről.

Úgy tudni, a két személy a Franciaországot Angliával összekötő Csalagútban rejtőzött el a Ferrari kamionjában, még a francia oldalon, Calaishoz közel, hogy illegálisan belépjenek az Egyesült Királyság területére.

A Ferrari kamionja F1-es felszerelésekkel megrakodva tartott a maranellói főhadiszállásról a Londonhoz közeli versenypályára, amikor pedig szerda este rakterét felnyitották, a két személy kiugrott belőle. Ezt követően fogták el őket a rendőrök.

Úgy tudni, a Williams csapata is hasonló incidensbe keveredett.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!