Ilyen gumikat visz majd az Osztrák Nagydíjra a Pirelli

Fotó: Pirelli
Pirelli, hard tyre
A Forma-1 kizárólagos gumiszállítója, a Pirelli csütörtökön nyilvánosságra hozta, milyen gumikeverékekkel érkezik majd a 2019-es szezon kilencedik versenyére, az Osztrák Nagydíjra.

A száguldó cirkusz mezőnye június 28-30. között vendégszerepel majd Spielbergben, a versenyzők pedig a C2-es, C3-as és C4-es keverékeket használhatják majd kemény, közepes, illetve lágy abroncsként.

A szabályok szerint a versenyzőknek az időmérő utolsó szakaszára [Q3] egy szettet meg kell spórolniuk a leglágyabb vegyületből – azok a versenyzők, akik a top 10-be kvalifikálják magukat, vissza kell, hogy szolgáltassák ezt a garnitúrát a Pirellinek, a többiek viszont megtarthatják a versenyre.

Szintén előírás, hogy a versenyre minden pilótának meg kell spórolnia egy-egy garnitúrát a kemény és a közepes keverékből.

A maradék 10 garnitúrával a csapatok szabadon gazdálkodhatnak.

A Pirelli gumiválasztásai az Osztrák Nagydíjig:

Forrás: Pirelli


Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!