Íme az Alfa Romeo vegasi fényezése! - F1VILÁG.HU

Íme az Alfa Romeo vegasi fényezése!

Az Alfa Romeo is bemutatta különleges fényezését, amellyel versenyzőik a Las Vegas-i Nagydíjon szerepelnek majd a hétvégén. 

A Ferrari, a Red Bull és a Williams mellett az Alfa Romeo is egyedi festéssel érkezett Las Vegasba, amelyet maga Valtteri Bottas és Zhou Guanyu mutatott be a rajongók számára a helyszínen. 

A fényezést az ihlette, hogy Las Vegast a világ szórakoztató fővárosaként tartják számon, ezzel a gesztussal pedig az Alfa Romeo is szeretne ráerősíteni a város ezen pozíciójára. Az autó teljesen fekete külsőt kapott, amelyet a Quadrofoglio logóval (négylevelű lóhere) ellátott aranyszínű, valamint a 6-os számmal ellátott “kőr” kártyalapok terítenek be – ez az Alfa Romeo és a Sauber között fennálló 6 éves kapcsolatot jelzi. 

A különleges megjelenés kiterjed majd a csapat garázsára és a a pilóták öltözékére is, Zhou és Bottas overálján is megjelennek majd az arany színű négylevelű lóhere logók, amelyek az Alfa Romeo Quadrifoglio márkáját jelzik, valamint további részletek azzal kapcsolatban, hogy egy igazán ragyogó alkalomnak tekinti a csapat a Las Vegas-i Nagydíjat. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Íme az Alfa Romeo vegasi fényezése!
Leclerc nagyon bízik a Ferrari versenytempójában
Jól fizet a fogadóiroda Leclerc és Russell győzelmére (X)
Az elszúrt időmérő után erős versenyt remél Perez
Ekkor rajtol ma a Forma-1-es Bahreini Nagydíj!
forma-1 rajt 2024

MEGJELENT!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!