Játssz és nyerj az F1Világgal! (x) - F1VILÁG.HU

Játssz és nyerj az F1Világgal! (x)

A Forma-1-es szezon ugyan már véget ért, az F1Világgal azonban természetesen nem maradsz kedvenc sportágad nélkül, hiszen folyamatosan szállítjuk a legfrissebb híreket, ráadásul nyereményjátékokkal is készülünk, amit a karácsony közeledtével bizony érdemes kihasználni!

Ahhoz, hogy ezekben részt vegyél, mindenképpen érdemes követni közösségi oldalainkat, hiszen jelenleg is fut két nyereményjátékunk is! Instagram-oldalunkon Wéber Gábor legújabb, a ‘Forma-1 A-tól Z-ig’ című könyvét nyerheted meg. Ehhez nem kell mást tenned, mint erre a linkre kattintva meglátogatni a nyereményjátékról szóló bejegyzést, követni a játékszabályokat, ha pedig szerencsés vagy, egy Gábor által dedikált könyvvel leszel gazdagabb!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

F1VILÁG.HU (@f1vilag) által megosztott bejegyzés

Eközben pedig Facebook-oldalunkon is készültünk egy kis meglepetéssel: ott a Sportkonyvek.hu jóvoltából vihetsz haza egy egy példányt a Fernando Alonso életét és pályafutását feldolgozó legújabb könyvből, valamint a Günther Steiner hétköznapjaiba bepillantást nyújtó Surviving to drive című alkotásból!

Az Instagram-játékunk esetében pénteken tartjuk a sorsolást, míg a Facebookon zajló nyereményjáték győztesét szombaton húzzuk ki! De ezzel természetesen még nincs vége, hiszen a következő hetekben további szuper nyereményjátékokkal várjuk a Forma-1 szerelmeseit! Szóval ne habozz, kövess minket közösségi oldalainkon, és játssz velünk az izgalmas nyereményekért!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

forma-1 rajt 2024

MEGJELENT!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!