Kattints, és kövesd velünk a Stájer Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Jó formában kezdett a McLaren Ausztriában

Remek formában kezdte a Forma-1-es idényt Ausztriában a McLaren csapata pénteken – Carlos Sainz és Lando Norris mindkét edzésen a top 10-ben zártak.

Bár a Mercedes csapatát a wokingiak sem tudták megszorongatni, a Ferrarinál bizony magabiztosabban kezdtek Spielbergben, így érthető, ha a két versenyző bizakodóan várja a folytatást a Red Bull Ringen.

„Pozitív első nap volt ez a csapat számára, nagyszerű volt visszaülni az MCL35-ösbe” – lelkendezett Carlos Sainz a nap végén.

„Voltak kihívások, és azokra a bizonyos sárga kerékvetőkre oda kell figyelni! Az egyik gyorskörömben ráhajtottam az egyikre, ami sok időbe került az utolsó szektorban.”

„Egy kisebb műszaki gond miatt az edzés vége felé a garázsban kellett maradnom, de egészen addig az autó tempója igazán jó volt. Már kezdjük egy kicsit jobban átlátni az erőviszonyokat, és szoros szombatra készülünk. Meglátjuk, hogy alakul!”

A McLaren másik versenyzője, Lando Norris szintén nagyon elégedett volt az autóval.

„Annyira jó volt ma visszaülni az autóba! Az első pár kör egyfajta sokk volt a testemnek, hiszen egy F1-es autó vezetéséhez semmi sem hasonlítható. De nagyszerű volt visszatérni!” – mondta a brit tehetség.

„Sikerült elvégeznünk a tervezett programot, megtettünk jó néhány kört, és igazán elégedett vagyok az autóval. Mindig van min javítani a részemről, illetve az autó tekintetében is, de kezdésnek jó volt, elégedett vagyok.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövesd velünk élőben a spielbergi eseményeket!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!