Toszkán Nagydíj

Jó hírek: Javult Zanardi állapota

Hungaroring (HUN) 2nd June 2018. BMW M Motorsport, DTM, Round 3, Alessandro Zanardi (ITA), BMW works driver and BMW brand ambassador
Fotó: BMW Motorsport
Több hét után adott újabb közleményt Alex Zanardi állapotáról a milánói kórház. A korábbi autóversenyző a javulás jeleit mutatja.

A korábbi F1-es pilóta, CART-bajnok és paralimpiai bajnok még két hónapja, június 19-én szenvedett súlyos közúti balesetet kézzel hajtható triciklijével. Súlyos fej- és arcsérülésekkel szállították kórházba.

Kezdetben a sienai kórházban ápolták, ahol három műtétet is végrehajtottak rajta. Miután állapota javult, július 21-én átszállították a Milánóhoz közeli Leccóba.

A transzfer után azonban állapota romlott, így július 24-én a milanói San Raffaele kórház intenzív osztályára került.

Szerdán a kórház hosszú idő után először adott ki információt Zanardi állapotáról: „Az intenzív ellátás július 24-én kezdődött időszaka után a páciens jelentős klinikai javulást mutatott.”

„Ezért jelenleg félintenzív ellátásban részesül a Luigi Beretta professzor által vezetett osztályon.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS