Jól áll Verstappen szénája, de nem gondol még a vb-címre - F1VILÁG.HU

Jól áll Verstappen szénája, de nem gondol még a vb-címre

HIRDETÉS
Domináns győzelmet szerzett a vasárnapi Mexikói Nagydíjon, és négy futammal a bajnokság vége előtt 19 pontosra növelte előnyét az összetettben Max Verstappen, a holland azonban egyelőre nem gondol a világbajnoki címre.
MEXICO CITY, MEXICO - NOVEMBER 07: Race winner Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing is lifted onto the podium with his car during the F1 Grand Prix of Mexico at Autodromo Hermanos Rodriguez on November 07, 2021 in Mexico City, Mexico. (Photo by Lars Baron/Getty Images)

Austin után Verstappen Mexikóban is remek formát mutatott: bár az időmérő nem sikerült jól számára, a versenyen már rögtön a rajtnál a Mercedesek elé tudott kerülni, és simán nyerni is tudott.

A Forma-1 mezőnye ezen a hétvégén Brazíliába látogat majd, aztán Katar, Szaúd-Arábia és Abu Dhabi következik a sorban. Verstappen azt mondja, bár jól áll a szénájuk, még nem bízza el magát.

„Én nem hiszek a lendületben” – fogalmazott a 24 esztendős versenyző.

„Minden egyes versenyen meg kell próbálnunk kihegyezni a részleteket, és ez szombaton nem jött össze. Szóval nagyon gyorsan rosszra fordulhatnak a dolgok, és jól is elsülhetnek. Úgyhogy nagyon szoros és izgalmas lesz egészen a végéig. Ez a pálya mindig kegyes volt hozzánk, szóval arra számítok, hogy Brazília nem olyan lesz, mint ez a vasárnap.”

„Sok van még hátra. Jónak tűnik a helyzet, de gyorsan fordulhat a kocka. Várom már Brazíliát, sok kellemes emlékem van onnan.”

Verstappen csapata, a Red Bull a vasárnapi versenynek köszönhetően 1 pontra megközelítette a Mercedest a konstruktőrök versenyében.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Jól áll Verstappen szénája, de nem gondol még a vb-címre
Az F1-es Kínai Nagydíj sprintfutamának rajtrácsa
Gumielőnyben lehet a Ferrari a szombati sprintfutamon
Sainz már most tudja, min akar változtatni az autón az időmérőre
Ötszörös pénzt fizet a fogadóiroda Norris sprintgyőzelmére! (x)

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!