Emilia Romagna Nagydíj

Ne maradj le! Kövesd az imolai eseményeket az F1Világ Paddockban! Kattints!

Jól halad az orosz pálya építése

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Jól halad az orosz pálya építése

Kiválóan halad az orosz Forma-1-es versenypálya építése, így minden adott ahhoz, hogy jövő októberben ellátogasson a száguldó cirkusz Szocsiba.


Kiválóan halad az orosz Forma-1-es versenypálya építése, így minden adott ahhoz, hogy jövő októberben ellátogasson a száguldó cirkusz Szocsiba.

A szervezők tájékoztatása szerint a versenypálya kétharmadát már lefektették, és a bokszutcai létesítmények is elkészültek.

A pályát a 2014-es Téli Olimpiának otthont adó komplexumon belül alakítják ki, és egyelőre úgy tűnik, az Orosz Nagydíjat 2014. október 19-én rendezhetik meg először.

„A tervek szerint haladunk – nem vagyunk előrébb, de nem is vagyunk lemaradva” – mondta Dimitrij Erofejev, a Formula Sochi promótere az AUTOSPORT-nak.

„A bokszutcai épületek, illetve a csapatok létesítményei már elkészültek, az aszfaltot lefektettük, ahol le lehetett, majdnem a vonalvezetés kétharmadán. A belső építési munkálatok, illetve az infrastruktúra kialakítása folyamatban van.”

Oleg Zabara, a JSC Center Omega vezérigazgató-helyettese elmondta, minden adott ahhoz, hogy jövő októberben megrendezzék első F1-es versenyüket.

„A Formula One Management meghatározott egy előzetes időpontot az Orosz Nagydíjnak, és ez a mi terveinkhez is remekül passzol” – mondta a szakember.

„Az építési munkálatok a tervek szerint haladnak, a Forma-1-re való felkészülésünk pedig egyetlen percre sem áll le.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!