Friss hírek

Jól indult a hétvége a Red Bull számára

Elégedetten nyilatkoztak a Brazil Nagydíj pénteki szabadedzéseit követően a Red Bull Racing versenyzői, Sebastian Vettel, valamint az ausztrál Mark Webber.


Elégedetten nyilatkoztak a Brazil Nagydíj pénteki szabadedzéseit követően a Red Bull Racing versenyzői, Sebastian Vettel, valamint az ausztrál Mark Webber.

Az energiaital-gyárosok mindkét tréningen a legjobbnak bizonyultak, ám a második szabadedzésen mindössze 1 tizedmásodperces különbség mutatkozott a két bajnokaspiráns között.

Hirdetés
 

Vettel a nap végén elmondta, természetesen a pénteki nap eredményeiből messzemenő következtetéseket nem szabad levonni, ugyanakkor el kell ismerni, jól indult számukra a hétvége.

„Szerintem elég jól ment a mai nap, persze nem az a legfontosabb, hogy pénteken a lista tetején legyünk, sokkal fontosabb, hogy holnap, illetve különösen vasárnap végezzünk az élen. Szóval majd meglátjuk” – mondta diplomatikusan a német tehetség.

„Úgy tűnik, jól indult a hétvége. Az autóval minden rendben, még nem vagyok 100 százalékig elégedett, szóval még fejlődnünk kell, de majd meglátjuk. Kiderül, mit csináltak a többiek, még nem láttam a köridőket, különösen hosszú etapokon.”

Vettel csapattársa, a bajnoki tabella jelenlegi második helyezettje, Mark Webber hozzátette, a körülmények megfelelőek voltak Brazíliában, így sikerült elvégezniük a tervezett programot.

„Valójában jó pénteki napon vagyunk túl. Mindent sikerült elvégeznünk, amit szerettünk volna. A pálya kezdettől fogva jó állapotban volt, szóval könnyedén dolgozhattunk.”

„A feltételek tehát jók voltak, kihoztunk a mai napból mindent. Az időjárást illetően még nem tudjuk, mi történik holnap, de az éjszaka során sok információt kielemezhetünk, ráadásul nagyon gyorsak is voltuk, így jó napot zártunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!