Jól indult a hétvége a Red Bull számára

Elégedetten nyilatkoztak a Brazil Nagydíj pénteki szabadedzéseit követően a Red Bull Racing versenyzői, Sebastian Vettel, valamint az ausztrál Mark Webber.


Elégedetten nyilatkoztak a Brazil Nagydíj pénteki szabadedzéseit követően a Red Bull Racing versenyzői, Sebastian Vettel, valamint az ausztrál Mark Webber.

Az energiaital-gyárosok mindkét tréningen a legjobbnak bizonyultak, ám a második szabadedzésen mindössze 1 tizedmásodperces különbség mutatkozott a két bajnokaspiráns között.

Vettel a nap végén elmondta, természetesen a pénteki nap eredményeiből messzemenő következtetéseket nem szabad levonni, ugyanakkor el kell ismerni, jól indult számukra a hétvége.

„Szerintem elég jól ment a mai nap, persze nem az a legfontosabb, hogy pénteken a lista tetején legyünk, sokkal fontosabb, hogy holnap, illetve különösen vasárnap végezzünk az élen. Szóval majd meglátjuk” – mondta diplomatikusan a német tehetség.

„Úgy tűnik, jól indult a hétvége. Az autóval minden rendben, még nem vagyok 100 százalékig elégedett, szóval még fejlődnünk kell, de majd meglátjuk. Kiderül, mit csináltak a többiek, még nem láttam a köridőket, különösen hosszú etapokon.”

Vettel csapattársa, a bajnoki tabella jelenlegi második helyezettje, Mark Webber hozzátette, a körülmények megfelelőek voltak Brazíliában, így sikerült elvégezniük a tervezett programot.

„Valójában jó pénteki napon vagyunk túl. Mindent sikerült elvégeznünk, amit szerettünk volna. A pálya kezdettől fogva jó állapotban volt, szóval könnyedén dolgozhattunk.”

„A feltételek tehát jók voltak, kihoztunk a mai napból mindent. Az időjárást illetően még nem tudjuk, mi történik holnap, de az éjszaka során sok információt kielemezhetünk, ráadásul nagyon gyorsak is voltuk, így jó napot zártunk.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!