Jól kiszúrt Alonsóval a Honda, veszélyben az Indy 500 - F1VILÁG.HU

Jól kiszúrt Alonsóval a Honda, veszélyben az Indy 500

Megvétózta Fernando Alonso Indy500-on való indulását a Honda, így ha a spanyol rajthoz is áll a legendás versenyen, azt csak Chevrolet-motoros autóval teheti.

A kétszeres Forma-1-es világbajnok egyszer már elindult a legendás megmérettetésen, tavaly pedig ugyancsak megpróbált rajthoz állni, ám végül nem tudta kvalifikálni magát a versenyre.

Alonso idén ismét szerencsét próbálna, és állítólag előrehaladott egyeztetéseket folytatott az Andretti Autosport csapatával – akadt viszont egy bökkenő: az istálló Honda-motorokat használ az IndyCarban.

A RACER információi szerint pedig a japánok egész egyszerűen rácsapták az ajtót a kétszeres F1-es bajnokra. Úgy tudni, az ukáz egyenesen a Honda tokiói központjából érkezett, pedig Alonso Indy 500-as szereplését már múlt héten bejelentették volna. Az Andretti Autosport nem reagált a hírekkel kapcsolatos megkeresésekre.

Alonso így meglehetősen nehéz helyzetbe került: ha rajthoz szeretne állni a májusi versenyen, egy Chevrolet-motorokat használó istállót kellene találnia.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

forma-1 rajt 2024

MEGJELENT!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!