Jól látható újításokkal érkezik a McLaren - F1VILÁG.HU

Jól látható újításokkal érkezik a McLaren

HIRDETÉS

Sokat vár hockenheimi újításaitól a McLaren Forma-1-es csapata, mely kiábrándítóan szerepelt a bajnokság utóbbi két versenyén.


Sokat vár hockenheimi újításaitól a McLaren Forma-1-es csapata, mely kiábrándítóan szerepelt a bajnokság utóbbi két versenyén.

A wokingi gárda pilótái, Lewis Hamilton és Jenson Button végigszenvedték a legutóbbi, silverstone-i versenyhétvégét, ahol csupán a nyolcadik és a tizedik helyen értek célba.

A McLaren már Angliában is számos újítást pályára vitt, a kedvezőtlen időjárás miatt azonban nem tudta megfelelően kiértékelni azokat. Martin Whitmarsh csapatfőnök elárulta, Hockenheimben további fejlesztések kerülnek fel az autókra, melyek egy külső szemlélő számára is jól észrevehetők lesznek.

„Teljesen mások lesznek az autó oldalszekrényei, úgyhogy észre fogják venni” – nyilatkozta Whitmarsh.

„Emellett vannak más, kisebb dolgok is, melyeket kiszúrnak majd az éleslátásúak, de persze olyanok is, melyek szabad szemmel nem láthatók.”

A McLaren csapatfőnöke hozzátette, elég szokatlan, hogy a csapat ilyen gyenge teljesítményt nyújt, éppen ezért arra törekednek, hogy mihamarabb javítsanak teljesítményükön. A legnagyobb kihívást kétségkívül a gumik jelentik a brit istálló számára.

„A Forma-1 rendkívül gyorsan változik, mint ahogy a szerencse is forgandó, hiszen Kanadában egyértelműen nagyon erősek voltunk, az utóbbi néhány versenyen pedig kiábrándítóan szerepeltünk. A silverstone-i hétvége meglehetősen szokatlan volt. Viszont mindig az autó fejlesztését sürgetjük, elég sok új elem került fel rá, és Németországban is lesz egy pár észrevehető frissítés.”

„Mindenki, nem csak a McLaren próbálja megérteni az idei abroncsokat, ez pedig elég nagy kihívást jelent. Éppen ezért muszáj összpontosítanunk, kiküszöbölnünk a hibákat, és javítanunk kell az autó teljesítményén amellett, hogy egyre jobban megértjük a gumikat.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Jól látható újításokkal érkezik a McLaren
Leclerc az F1Világnak: Különleges lesz újra azokon az utcákon versenyezni, ahol gyerekként még busszal jártam!
Norris az F1Világnak: Dolgozunk azon, hogy jobbak legyünk a lassú kanyarokban
Verstappen: A verseny egy pontján majdnem a lelátón kötöttem ki

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!