Jól ment az Aston Martin új autójának bejáratása [Videóval] - F1VILÁG.HU

Jól ment az Aston Martin új autójának bejáratása [Videóval]

Jól sikerült az Aston Martin új Forma-1-es versenyautójának bejáratása — az AMR24-essel Lance Stroll tehette meg az első kilométereket Silverstone-ban.

A brit csapat hétfő délelőtt tette közzé az első fotókat vadonatúj betontorpedójáról, melyet azon nyomban pályára is vitt az Aston Martin F1-es gyárának szomszédságában található Silverstone-ban. A gárda egy filmforgatás keretein belül körözhetett az ARM24-essel, a nap során maximum 200 km megtételére volt lehetőség, és míg délelőtt Lance Stroll, délután a kétszeres világbajnok Fernando Alonso körözhetett a kedvező, ám meglehetősen hűvös időjárási körülmények között.

Tom McCullough, az Aston Martin teljesítményigazgatója a tesztnap végén értékelte is a látottakat.

„AZ AMR24-es igazán megbízatóan, mindenféle probléma nélkül működött egész nap. Sikeres filmforgatási napunk volt, lehetőségünk volt adatokat gyűjteni a 200 km során, miközben Lance délelőtt, Fernando pedig délután körözött” — mondta a szakember.

„Az, ahogy ez az autó megépül — elsőként a vadonatúj gyárunkban — igazán lenyűgöző volt. Minden évben jobb és jobb. Szóval nagy köszönet mindenkinek a kemény munkáért.”

Videó az Aston Martin bejáratásáról:

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

forma-1 rajt 2024

MEGJELENT!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!