Jól van Perez meglőtt testőre, elfogták a rablókat - F1VILÁG.HU

Jól van Perez meglőtt testőre, elfogták a rablókat

HIRDETÉS
Meglőtték Sergio Perez családjának egyik testőrét a mexikói versenyző szülővárosában, Guadalajarában.
MONTE-CARLO, MONACO - MAY 22: Sergio Perez of Mexico and Red Bull Racing prepares to drive in the garage during final practice prior to the F1 Grand Prix of Monaco at Circuit de Monaco on May 22, 2021 in Monte-Carlo, Monaco. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Az incidens szombat reggel történt, helyi médiajelentések szerint pedig nem Perez otthonába törtek be, hanem egy járművet próbáltak eltulajdonítani.

Úgy tudni, Perez bátyja, Antonio Perez testőre keveredett tűzharcba, amikor megpróbálták elrabolni a család egyik Jeep Wranglerét. Azt nem tudni, hogy Perez testvére az autóban ült-e.

Az El Informador című mexikói lap jelentése szerint a család egyik testőre sérült meg az arcán a tűzharc következtében. A rablási kísérlet meghiúsult, az elkövetők egy fekete Chevrolet-val menekültek el a helyszínről.

A Monacói Nagydíj szombati időmérője után Sergio Perez is megerősítette az esemény tényét, egyúttal elárulta, testőre jó állapotban fekszik kórházban.

„Alapvetően a biztonsági szolgálatom autóját próbálták elrabolni, és egy lövéssel meg is sebesítették az egyik testőrömet” – mondta Perez. „Megpróbálták elrabolni az autót, más nem történt. Jó állapotban van. A rendőrség pedig elkapta a rablókat.”

„A családom is jól van, köszönöm.”

A guadajalarai rendőrség nem sokkal az eset után fogta el az elkövetőket.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!