Jos Verstappen: A fiam nyomás alá helyezte Hamiltonékat

MONTMELO, SPAIN - MARCH 01: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing talks with his father Jos Verstappen in the garage during day four of F1 Winter Testing at Circuit de Catalunya on March 01, 2019 in Montmelo, Spain. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // AP-1YK8SDFRN2111 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
Fotó: Red Bull Racing
Jos Verstappen, Max Verstappen édesapja szerint egyáltalán nem meglepő, hogy fia Lewis Hamilton kihívójává lépett elő az idei F1-es szezonban.

Az idei évben a Ferrari helyett a Red Bull és Max Verstappen volt az, aki képes volt nyerni a Mercedesszel szemben, a holland pilóta ugyanis két alkalommal, Ausztriában és Németországban is győzni tudott

Édesapja szerint várható volt, hogy eljön az a pillanat, amikor Verstappen az élmezőnybe, a legesélyesebb pilóták közé kerül. 

„Ha látták, hogy Max milyen versenyeket teljesített korábban, nem hiszem, hogy meg kell lepődni” – mondta. 

Jos Verstappen úgy gondolja, Hamilton és a Mercedes nyomás alá került fia győzelmei után. 

Ezt a Hamilton által mondottakból szűrtem le. Miért reagál a pletykákra? Azt mondja, hogy a Honda-motor jobb, mint a Mercedes, de nem hiszem, hogy az egyenesekben ez lenne a helyzet” – nyilatkozta. 

„Max soha nem beszélt nekem erről. Sosem zavarta. Nem érdeklik az ilyen dolgok.”

Az ifjabbik Verstappen elmondta, a Hondával remek a munkakapcsolatuk, így a Renault-erőforrásokról történő váltás mindenképpen pozitív volt a Red Bull számára. 

Valódi együttműködés és ötletcsere van a Red Bull és a Honda között. Megpróbálunk segíteni nekik, ők pedig nekünk. A Honda emberei nyertesek, így mi is azok vagyunk. Mindkét részről ugyanakkora az odaadás.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS