Jos Verstappen: A következő futamon is a győzelemért harcolunk majd - F1VILÁG.HU

Jos Verstappen: A következő futamon is a győzelemért harcolunk majd

HIRDETÉS
Max Verstappen, a Red Bull F1-es versenyzője ugyan nem tudott nyerni a szezonnyitó Bahreini Nagydíjon, azonban a holland pilóta édesapja biztos benne, hogy Verstappen már a következő nagydíjon újra bizonyíthat.
BAHRAIN, BAHRAIN - MARCH 28: Second placed Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Red Bull Racing RB16B Honda arrives in parc ferme during the F1 Grand Prix of Bahrain at Bahrain International Circuit on March 28, 2021 in Bahrain, Bahrain. (Photo by Lars Baron/Getty Images)

Eddig úgy tűnik, a Red Bull az idei évben közelebb tudott kerülni a Mercedeshez – sőt, a világbajnok csapatnál úgy gondolják, az energiaital-gyárosok előttük is járnak. 

Max Verstappen a szezonnyitó Bahreini Nagydíjon megszerezte a pole pozíciót, azonban a Mercedes és Lewis Hamilton egy remek stratégiai húzással végül megnyerte a versenyt.

Jos Verstappen, a Red Bull pilótájának édesapja úgy gondolja, a Red Bullnak „nyerő autója” volt Bahreinben. 

„Mindannyian láttuk ezt” – mondta. „A Mercedesnek csak jó stratégiája volt, de az a jó az idei évben, hogy tudjuk, a győzelemért fogunk harcolni a következő versenyen.” 

„És ez nem volt így egy évvel ezelőtt.”

A Mercedes a szezon előtti teszteken küszködött az autó kezelhetőségével, azonban úgy tűnt, a szezon kezdetéig javítottak a problémáikon, miután rengeteget dolgoztak a versenygépen. 

„De mi sem alszunk. Mi is éberek vagyunk” – mondta az idősebbik Verstappen. 

„Tudom, hogy mi következik, és készen állunk. Szóval nagyon izgalmas lesz.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!