Orosz Nagydíj
Next
Prev

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

Jövőre már dobogóra állna a Lotus

Idén tartaná a lépést a középmezőnnyel, jövőre pedig már a dobogóra is felállna a Forma-1 mezőnyéhez tavaly csatlakozott Lotus alakulata.


Idén tartaná a lépést a középmezőnnyel, jövőre pedig már a dobogóra is felállna a Forma-1 mezőnyéhez tavaly csatlakozott Lotus alakulata.

A maláj tulajdonban lévő istálló menedzsere, Graham Watson a minap úgy fogalmazott, mindent megtesznek azért, hogy ismét felülmúlják közvetlen riválisaikat, 2012-ben pedig – ha úgy adódik – a dobogóra is felállnának.

„Idén szeretnénk a középmezőnyben teljesíteni, a régi csapatokkal lépést tartva. A célunk 2012-re az, hogy a lehető legtöbbször pontokat szerezzünk, és ha úgy alakul egy verseny, akkor felálljunk a dobogóra” – mondta a szakember.

„2013-ban pedig már saját erőnkből szeretnénk a pódiumig jutni, miközben folyamatosan pontokat szerzünk.”

Watson úgy véli, idén legfőképp Monacóban lesz esélyük arra, hogy meglepetést okozzanak a többieknek, hiszen egy ilyen kiszámíthatatlan versenyhelyszínen bármi megtörténhet.

„Ott gyakran olyanak a versenyek, mint a lottó, soha nem tudni, ki esik ki és meggyőződésem, ha van hely, ahol esélyünk lehet, akkor az Monte-Carlo. Vannak más pályák is, ahol jók lehetünk, de a tesztidőszak ezen szakaszában még nehéz jósolgatni.”

Mint ismert, a Lotus idén már a Red Bull sebességváltójával,valamint a Renault aggregátjával vág neki a bajnoki küzdelmeknek, melyektől az egész csapat komoly előrelépést vár.

„A Red Bull sebességváltója segíthet nekünk az előrelépésben. Az előző évi berendezés már elavult, az autó azonban sokkal jobb lett az új csomaggal, a Renault motorjával és a Red Bull Technology sebességváltójával.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lépj be a paddockba! Ez történik Szocsiban!