Kanadában érkezik a Mercedes új motorja - F1VILÁG.HU

Kanadában érkezik a Mercedes új motorja

HIRDETÉS
Lewis Hamilton elmondása szerint a jövő hétvégi Kanadai Nagydíjon beveti új motorfejlesztését a Mercedes Forma-1-es csapata.
Fotó: Mercedes

A német istálló végigdominálta a 2019-es szezon első szakaszát: az eddigi összes versenyt megnyerte, és magabiztosan vezeti a világbajnoki pontversenyt.

A vb-címvédő Lewis Hamilton azt mondja, a Mercedesnek még van lehetősége a fejlődésre, a brit pedig számít is arra, hogy a következő versenyre tovább gyorsulnak.

„Rengeteg elemzést végzünk, leginkább a gumikat igyekszünk jobban megérteni, és szeretnénk jobb teljesítményt nyújtani a különféle folyamatokban is” – mondta Hamilton.

„Ami engem illet, én is próbálok jobban együtt dolgozni a mérnökeimmel, hogy többet tudjak kihozni az autóból. Mindez azt jelenti, hogy Bono [Peter Bonnington, Hamilton versenymérnöke] és Marcus [Dudley, teljesítménymérnök] és rengeteg mérnök igyekszik több információt nyerni az energia-visszanyerő rendszerrel kapcsolatban, igyekeznek jól felhasználni ezeket, hogy többet tudjak kihozni az autóból.”

„És tudom, hogy a srácok a gyárban is dolgoznak a fejlesztéseken. A következő versenyre feltehetően új motorunk is lesz, szóval ahogy mi, úgy az autó is fejlődik.”

A Mercedes egyébként tavaly is a Kanadai Nagydíjon akarta bevetni új erőforrását, ám végül elhalasztotta azt a franciaországi versenyig minőségi problémák miatt.

Idén egyébként a Honda vetette be először második motorspecifikációját Azerbajdzsánban, majd Spanyolországban a Renault és a Ferrari beszerelte autóiba továbbfejlesztett erőforrását.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kanadában érkezik a Mercedes új motorja
Hamilton a 18. rajthelyéről: Sz*r ügy
Perez majdnem kiesett a Q1-ben, mielőtt második rajthelyet szerzett
Sainz miatt megóvja az időmérő eredményét az Aston Martin!
Verstappen: Az időmérőre sikerült még jobbá tennünk az autót
Sainz megoldotta, hogy ne érje túl nagy ütés a Ferrarit

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!