Kanadában gyorsulhat jelentősen a Red Bull - F1VILÁG.HU

Kanadában gyorsulhat jelentősen a Red Bull

HIRDETÉS
P-20170325-00521_HiRes_JPEG_24bit_RGB

A Red Bull motorsport-tanácsadója, Helmut Marko abban bízik, motorpartnerük, a Renault Kanadai Nagydíjra tervezett fejlesztése lehetőséget biztosít majd arra, hogy a Ferrarival és a Mercedesszel harcoljanak. 

Az osztrák istálló számára nehezen indult a 2017-es szezon az Ausztrál Nagydíjon, Daniel Ricciardo ugyanis műszaki hiba miatt kiesett, Max Verstappen pedig csak az 5. helyen tudott célba érni.

A Red Bull egész hétvégén nem tudta felvenni a versenyt riválisaival, bár Christian Horner csapatfőnök abban bízik, a következő versenyeken sikerül közelebb kerülniük a Ferrarihoz és a Mercedeshez.

[highlight color=”yellow”]A Red Bull motorpartnere, a Renault már a Spanyol Nagydíjra tervez egy újabb erőforrást, majd egy hónappal később, Kanadában egy még komolyabb csomaggal érkezik.[/highlight]

Dr. Helmut Marko, a Milton Keynes-i istálló tanácsadója mindazonáltal tudja, a kasztnin is folyamatosan fejleszteniük kell.

„Rengeteg a tennivaló” – mondta a szakember a Motorsport.com című internetes lapnak.

„A versenytempónk miatt pozitívan gondolkodunk. De a mi oldalunkról is sok munka vár még ránk, és a Renault oldaláról is. Montrealban lesz a legnagyobb előrelépésük. És lesz egy kisebb is Barcelonában. Az igazi fejlődés viszont Montrealra várható.”

Arra a kérdésre, hogy a Renault új motorja elegendő lehet-e ahhoz, hogy közelebb kerüljenek riválisaikhoz, Marko így felelt: „Reméljük, ha sikerül drámain javítanunk a kasztnin is.”

„A mérnökeink is így gondolják, és a szimulációk is ezt mutatják.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!