Karácsony előtt nincs döntés a Force Indiánál

Nem akarja előrébb hozni a jövő évi versenyzőpárossal kapcsolatos döntést a Force India Forma-1-es csapatának tulajdonosa és irányítója, Dr. Vijay Mallya.


Nem akarja előrébb hozni a jövő évi versenyzőpárossal kapcsolatos döntést a Force India Forma-1-es csapatának tulajdonosa és irányítója, Dr. Vijay Mallya.

Az indiai alakulat évről-évre meglehetősen későn dönt arról, milyen felállással vág neki a következő bajnoki évadnak, nincs ez másképp idén sem: az alakulat üléseire többen pályáznak, döntés pedig leghamarabb egy hónap múlva várható.

„Mindenki tudja, hogy az utolsó pillanatban hozom meg a döntést. Na jó, nem az utolsóban, de csak a Force India karácsonyi ünnepségét követően, ami azt jelenti, hogy decemberben” – fogalmazott Mallya az ESPN-nek nyilatkozva.

„Szeretném azt hinni, hogy a Force India ülése igenis vonzó, és nemcsak arra való, hogy az adott versenyzőnek legyen helye a következő szezonra. Szóval egyáltalán nem lepődök meg azon, hogy többen megkeresnek.”

A csapat jelenleg az Adrian Sutil – Paul di Resta párossal vesz részt a Forma-1 küzdelmeiben, előbbi versenyzővel a pletykák szerint már megállapodtak a folytatásról, utóbbinak azonban még nincs szerződése a jövő évre.

Helyére ráadásul többen is pályáznak, köztük Nico Hülkenberg, Pastor Maldonado és Sergio Pérez.

Amikor Mallyát az ESPN arról faggatta, megegyezett-e már valakivel a jövő évről, diplomatikusan így válaszolt: „Nincs semmi, amit kommentálnék jelen pillanatban.”

A csapatfőnök azt azonban elismerte, Sutilnak igencsak jók az esélyei a maradásra.

„Adrian egy kiváló versenyző. Lehet valami oka annak, hogy visszahoztuk őt, nemde? Rendkívül nagyra tartom őt.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!