Karácsony előtt nincs döntés a Force Indiánál - F1VILÁG.HU

Karácsony előtt nincs döntés a Force Indiánál

HIRDETÉS

Nem akarja előrébb hozni a jövő évi versenyzőpárossal kapcsolatos döntést a Force India Forma-1-es csapatának tulajdonosa és irányítója, Dr. Vijay Mallya.


Nem akarja előrébb hozni a jövő évi versenyzőpárossal kapcsolatos döntést a Force India Forma-1-es csapatának tulajdonosa és irányítója, Dr. Vijay Mallya.

Az indiai alakulat évről-évre meglehetősen későn dönt arról, milyen felállással vág neki a következő bajnoki évadnak, nincs ez másképp idén sem: az alakulat üléseire többen pályáznak, döntés pedig leghamarabb egy hónap múlva várható.

„Mindenki tudja, hogy az utolsó pillanatban hozom meg a döntést. Na jó, nem az utolsóban, de csak a Force India karácsonyi ünnepségét követően, ami azt jelenti, hogy decemberben” – fogalmazott Mallya az ESPN-nek nyilatkozva.

„Szeretném azt hinni, hogy a Force India ülése igenis vonzó, és nemcsak arra való, hogy az adott versenyzőnek legyen helye a következő szezonra. Szóval egyáltalán nem lepődök meg azon, hogy többen megkeresnek.”

A csapat jelenleg az Adrian Sutil – Paul di Resta párossal vesz részt a Forma-1 küzdelmeiben, előbbi versenyzővel a pletykák szerint már megállapodtak a folytatásról, utóbbinak azonban még nincs szerződése a jövő évre.

Helyére ráadásul többen is pályáznak, köztük Nico Hülkenberg, Pastor Maldonado és Sergio Pérez.

Amikor Mallyát az ESPN arról faggatta, megegyezett-e már valakivel a jövő évről, diplomatikusan így válaszolt: „Nincs semmi, amit kommentálnék jelen pillanatban.”

A csapatfőnök azt azonban elismerte, Sutilnak igencsak jók az esélyei a maradásra.

„Adrian egy kiváló versenyző. Lehet valami oka annak, hogy visszahoztuk őt, nemde? Rendkívül nagyra tartom őt.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!