Toszkán Nagydíj

Kedden újra összeülnek a Forma-1-es csapatok

Kedden újabb egyeztetéseket folytatnak majd a 2017-es szabályokról a Forma-1 csapatai.


Kedden újabb egyeztetéseket folytatnak majd a 2017-es szabályokról a Forma-1 csapatai.

A száguldó cirkusz kizárólagos gumiszállítója, a Pirelli már korábban összehívott egy értekezletet holnapra, Milánóba, ahol a tervek szerint Bernie Ecclestone-nal, valamint a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnökével, Jean Todttal egyeztet majd.

A meetingen azonban további tárgyalásokat folytatnak majd a csapatokkal is a 2017-re tervezett új regulákkal kapcsolatban. A Motorsport.com című internetes lap azt írja, a Stratégiai Munkacsoportban érdekelt hat istálló képviselői ülnek majd össze Ecclestone-nal és Todttal.

Múlt pénteken a Technikai Munkacsoport tartott ülést, ezen azonban nem sikerült mindenben megállapodniuk a csapatoknak. Ahhoz, hogy a 2017-es szabályokat ratifikálhassák, legkésőbb március 1-ig egyhangú támogatásra van szükség a csapatok részéről.

A Motorsport.com azt írja, Ecclestone a további egyeztetések érdekében minden csapatfőnököt megkért arra, hogy csatlakozzon hozzájuk kedden, Milánóban.

Ecclestone azt reméli, sikerül egyezségre jutni, így a Stratégiai Munkacsoport február 23-i, formális ülésén már konkrétabb dolgokról egyeztethetnek.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS