Kehm: Még nem ébredt fel Schumi - F1VILÁG.HU

Kehm: Még nem ébredt fel Schumi

HIRDETÉS

Sabine Kehm, Michael Schumacher menedzsere a német RTL-nek adott interjújában arról számolt be, ugyan nincs új hír a hétszeres világbajnok állapotával kapcsolatban, de a család rendkívül nagy türelemmel kezeli a helyzetet.


Sabine Kehm, Michael Schumacher menedzsere a német RTL-nek adott interjújában arról számolt be, ugyan nincs új hír a hétszeres világbajnok állapotával kapcsolatban, de a család rendkívül nagy türelemmel kezeli a helyzetet.

Kehm elmondta, arra várnak, hogy Schumacher végre felébredjen, azonban tisztában vannak vele, hogy ez egy rendkívül hosszú folyamat, így a szurkolókat is arra biztatja, megértéssel legyenek a család felé a hírek hiánya miatt.

„Sajnos nincs újdonság, Michael – ahogyan eddig is – az ébresztési fázisban van. Ez azt jelenti, hogy még nem ébredt fel. Természetesen erre várunk, de már megtanultuk, és természetesen el is fogadjuk, hogy ez sokáig tarthat. Egy ideig eltart, de ez rendben van – és úgy gondolom, a tényt mindenkinek el kell fogadnia, hogy nincs minden nap és minden órában olyan dolog, amit meg kell osztanunk.”

A kérdésre, igaz-e a hír, hogy Schumacher önállóan lélegzik, Kehm nem adott egyértelmű választ, újra a korábban kiadott sajtóközleményben foglaltakat hangsúlyozta, hogy a pletykákra nem szeretne reagálni.

„A pletykáknak legtöbbször nincs alapjuk, mivel pletykák. És az elmúlt 11 hétben ezek közül a legtöbb valótlan volt. Általánosságban a pletykákra és spekulációkra nem szeretnék reagálni, a kezdetektől fogva azt mondom, hogy csak a tőlünk és az orvosoktól származó információk mondhatók hitelesnek, és most is ehhez tartom magam.”

Szerdán Kehm arról adott tájékoztatást, hogy Schumacher apró, biztató jeleket mutat az ébredéssel kapcsolatban, azonban részleteket ezúttal sem kívánt közölni arról, pontosan milyen pozitívumokról beszélt.

„Megértésüket kérném ezzel kapcsolatban, nem szeretnék részletesebb információkat adni, hogy milyen jelekről van szó, mert ez már a család abszolút privátszférájához tartozik, amelyet – Michaelével együtt – védeni szeretnénk.”

A menedzser, aki a német klasszis jó barátja is, elmondta, számára és a család számára is rendkívül nehéz időszak ez, nehéz felfogniuk, hogy e banális baleset megtörténhetett Schumacherrel.

„Hihetetlenül nehéz felfogni ezt mindannyiunknak, a családnak biztosan még inkább nehéz, mint nekem. Nem könnyű megérteni, hogy az ember, aki 20 éven át versenyzett a Forma-1-ben, előtte és utána is a motorsportban versenyzett, és ezen kívül is került kockázatos szituációkba, az egy ilyen banális helyzetben, egy egyszerű síelés közben, egy relatíve egyszerű lejtőn ilyen súlyosan megsérül – ezt nagyon nehéz felfogni.”

Schumacher felesége minden nap meglátogatja férjét a kórházban, a gyerekekkel együtt hatalmas erőt mutat, és ehhez az is hozzájárul, hogy rengeteg szeretetet és támogatást kapnak a szurkolóktól.

„A család számára az együttérzés sokat segít, ezt muszáj elmondanom. Sokat számít, hogy érzik, ilyen sok ember ilyen sok jókívánságot, pozitív energiát küld a családnak. Természetesen így is nagyon nehéz nekik, de hihetetlenül erősek, nem veszítik el az erejüket. Minden nap itt vannak, nyugodtak, és megpróbálnak Michaellel közösen valahogy túljutni ezen.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!