Keményen dolgozik fejlesztésein a Mercedes - F1VILÁG.HU

Keményen dolgozik fejlesztésein a Mercedes

HIRDETÉS

Keményen dolgozik MGP W02-es versenygépének továbbfejlesztésén a Mercedes, így pozitív hétvégére számít Nagy-Britanniában.


Keményen dolgozik MGP W02-es versenygépének továbbfejlesztésén a Mercedes, így pozitív hétvégére számít Nagy-Britanniában.

A csapatot irányító Ross Brawn az alakulat hivatalos weboldalának nyilatkozva elmondta, bízik abban, hogy Silverstone-ban – hazai közönségük, illetve saját dolgozóik előtt – jó teljesítménnyel rukkolhatnak majd elő.

„A silverstone-i versenyhétvége mindig nagyon különleges a csapatunk számára, hiszen a Brit Nagydíj helyileg nagyon közel van a brackley-i gyárhoz, illetve a Mercedes brixworth-i központjához” – mondta Brawn.

„Remek lehetőség kínálkozik dolgozóink, illetve családjaik számára arra, hogy otthonukhoz közel lássák akció közben autóinkat.”

„Az új bokszutcával, paddock-komplexummal, illetve a tavaly megváltoztatott vonalvezetéssel azt hiszem, egy olyan helyszín áll rendelkezésünkre, melyre tényleg büszkék lehetünk.”

Brawn hozzátette, büszke arra, hogy a csapat valamennyi tagja elkötelezett a Mercedes iránt és éjt-nappallá téve dolgozik azért, hogy mihamarabb javulást érjenek el teljesítmény tekintetében.

„Nagyon keményen dolgozunk az autó fejlesztésén, hogy javítsunk a pozíciónkon, és ezzel szeretném is megragadni a lehetőséget, hiszen köszönetet kívánok mondani az egész csapatnak az elkötelezettségért.”

„Nagyon reméljük, hogy pozitív hétvége vár ránk Silverstone-ban, hazai versenyeink egyikén.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!