Portugál Nagydíj
Renault RS20 logo
Fotó: Renault

Kényszerintézkedések a Renault F1-es csapatánál is

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Kényszerintézkedések a Renault F1-es csapatánál is

Komoly költségcsökkentő intézkedéseket vezetett be a koronavírus-járvány miatti krízis következtében a Renault Forma-1-es csapata is.

A francia istálló természetesen most is kötelező gyárbezárását tartja: március 30-tól egészen május 3-ig zárva lesz az istálló enstone-i központja, valamint Viry- Châtillonban található motorrészlege.

Emellett a munkavállalók foglalkoztatását tekintve is intézkedésekre kényszerült a francia istálló: április 6-tól kezdve – egyelőre 12 hétig – részmunkaidőben dolgoznak az istálló tagjai Viry- Châtillonban.

Az F1-es istálló enstone-i központjában a brit kormány intézkedéseit figyelembe véve április 1-től kényszerszabadságukat töltik a munkavállalók, előreláthatóan egészen május 31-ig. A munkavállalók fizetésük 80 százalékát megkapják a brit kormány vállalásának köszönhetően. A továbbra is aktív munkavállalók – beleértve a menedzsmentet – fizetésük ugyanekkora részét kapják kézhez.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!