Kényszerintézkedések a Renault F1-es csapatánál is

Renault RS20 logo
Fotó: Renault
Komoly költségcsökkentő intézkedéseket vezetett be a koronavírus-járvány miatti krízis következtében a Renault Forma-1-es csapata is.

A francia istálló természetesen most is kötelező gyárbezárását tartja: március 30-tól egészen május 3-ig zárva lesz az istálló enstone-i központja, valamint Viry- Châtillonban található motorrészlege.

Emellett a munkavállalók foglalkoztatását tekintve is intézkedésekre kényszerült a francia istálló: április 6-tól kezdve – egyelőre 12 hétig – részmunkaidőben dolgoznak az istálló tagjai Viry- Châtillonban.

Az F1-es istálló enstone-i központjában a brit kormány intézkedéseit figyelembe véve április 1-től kényszerszabadságukat töltik a munkavállalók, előreláthatóan egészen május 31-ig. A munkavállalók fizetésük 80 százalékát megkapják a brit kormány vállalásának köszönhetően. A továbbra is aktív munkavállalók – beleértve a menedzsmentet – fizetésük ugyanekkora részét kapják kézhez.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS