Friss hírek

„A kerékvető nem azért van, hogy sérülést okozzon”

FORMULA 1 - GP of Austria 2017

Habár sikeres futamot zárt a Williams Bakuban, Ausztriában eddig nem úgy alakul a versenyhétvége, ahogyan azt szeretnék – Felipe Massa és Lance Stroll bízik benne, hogy szombatra javulni fognak.

Felipe Massa 2015-ben dobogóra állhatott Ausztriában, azonban idén saját bevallása szerint eddig csak küszködik az autóval, ráadásul az egyik kerékvetőn meg is sérült az autója.

„Az autó nem volt jó, hogy őszinte legyek” – kezdte a brazil. „Nem volt egy jó péntekünk, küszködünk az egyensúllyal. Megsérült az autóm a kerékvetőn ma, pedig nem azért vannak, hogy a versenygépeken sérülést okozzanak. Szélesen fordultam, és megsérült az autóm, szóval nem fogok próbálkozni, hogy rámenjek.”

Stroll sem nyilatkozott túl pozitívan a sikeres bakui versenyhétvége után, ahol életében először állhatott dobogóra – a kanadai szerint egyelőre nagy lemaradásban vannak, azonban szombatra mindenképpen fejlődést várnak.

„Vannak dolgok, amelyeken az éjszaka dolgoznunk kell majd” – mondta a 18 éves pilóta. „Nem tűnünk olyan versenyképesnek, mint Bakuban, de ez még változhat. Ez olyan rövid pálya, hogy néhány tized több helyet is jelenthet.”

„Tudjuk, hogy az egyenesben gyors az autónk, kanyarban pedig nem annyira” – folytatta Stroll. „Azt gondolom, hogy mg mindig javíthatunk. Ha ezt helyretesszük, akkor lesz egy jó autónk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!