Késik a Force India B-autója

Csak késő júniusban, az Osztrák Nagydíjon debütál a Force India idei versenyautójának jelentősen átszabott változata.


Csak késő júniusban, az Osztrák Nagydíjon debütál a Force India idei versenyautójának jelentősen átszabott változata.

Az indiai kiscsapat számára nehezen indult az idény, 2015-ös betontorpedója ugyanis különféle problémák miatt meglehetősen későn mutatkozott be.

Bob Fernley, az istálló csapatfőnök helyettese Ausztráliában úgy nyilatkozott, amíg nem készülnek el jelentős frissítési csomagjukkal, addig arra összpontosítanak, hogy minél több pontot megszerezzenek.

A Force India abban bízott, a májusi Monacói Nagydíjon már pályára viheti módosított versenyautóját, Fernley azonban a minap elárulta, erre csak Ausztriában kerül sor.

„A fejlesztések jól haladnak, de feltehetően csak Ausztriában láthatjuk őket” – mondta a szakember.

„Egy elég jelentős frissítésről, egy B-specifikációról van szó, komoly fejlesztéseket szeretnénk felvonultatni. Úgy érezzük, tartani tudjuk magunkat azzal, amink van, és aztán remélhetőleg előre tudunk majd lépni.”

„Nem azt mondom, hogy előrerepít majd bennünket, de remélhetőleg ismét abban a csoportban lehetünk, amelyben mennünk kell.”

„Ausztria megfelelő helyszín, mivel utána lesz egy teszt, szóval lehetőség kínálkozik arra, hogy dolgozzunk az autóval. Szóval logikusabb, mint erőltetni Monacót.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!